2777
2789
عنوان

شما حاضرید

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 54 پست
ن اصلا... دلیل حاصی ندارم. فقط حس خوبی ندارم ب این کار یه دلیلش اینه ک ژنتیکش کلا مال ی آدم دیگس

می فهمم چه حسیه. منم این حس رو دارم و میترسم از اینکه شاید بعدها نتونم مثل ی مادر واقعی اون بچه رو دوست داشته باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می فهمم چه حسیه. منم این حس رو دارم و میترسم از اینکه شاید بعدها نتونم مثل ی مادر واقعی اون بچه رو د ...

هیچ راهی نداری غیراهدایی؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
مشکلت چیه باهاش؟

۱۰۰۰۰تا دلیل دارم.اینکه این دنیا انقدری جای خوبی نیست یه بچه بیگناهم واردش کنم.شرایط کشور.احساسات خودم اینکه نمیتونم انقدر از خود گذشتگی کنم از هیکلم راحتیم ارامشم بزنم .درد زایمان و سختی های بارداری و شیردهی و شب بیداری و مسئولیتی که تا اخر عمر گردنته.اخرشم طبق قانون حق خاصی برای اون بچه نداشته باشم و حضانت و جونش  دست پدرش باشه 

۱۰۰۰۰تا دلیل دارم.اینکه این دنیا انقدری جای خوبی نیست یه بچه بیگناهم واردش کنم.شرایط کشور.احساسات خو ...

با یکسری از دلایلت موافقم با بعضی هاش هم نه. ولی خیلی خوبه که تکلیفت با خودت روشنه

دو بار IVF کردم 44 سالمه و دیگه فولیکول ندارم دکترها گفتن فقط با اهدایی احتمال بارداری داری و شوهرم ...

ببین اگه ته دلت هنوز با خودت کنار نیومدی،این کارو نکن. چون بعدا با کوچیکترین سختی ای،حس بدی از بچت میگیری.

مخصوصا اینکه همسرت هم راضی نیست

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
داشتن بچه رو همسر من باهاش موافقه اما با اهدایی بودنش مساله داره

پزشکای مختلف برو. جاهای مختلف. امیدت ب خدا باشه❤️

ببین اگه ته دلت هنوز با خودت کنار نیومدی،این کارو نکن. چون بعدا با کوچیکترین سختی ای،حس بدی از بچت م ...

دقیقا الان توی مرحله ای هستم که میخوام ببینم میتونم با خودم کنار بیام یا نه

قراره اهدا کنی؟؟

جنین فریز شده دارم بله قرار بدیم بیمارستان خودشون بدن به هرکسی که احتیاج دارن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خیلی خوبه که میتونی این کار را بکنی. ببخشید سوال میکنم اما بابتش هزینه پرداخت کردن به شما؟

نه اصلا بیمارستان رایگان جنین میگیره اهدا می‌کنه اینکارها دلی دیگه هزینه میدی هزینه میگیرن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم