2777
2789

چکار کردین که چاق شدین راهکارتونو بگین🥹

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ناراحتم از وزنم زایمان ها و بالا رفتن سن چاقم کردن

کاش منم چاق شم😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

قرص سیپرو هپتادین خوردم و کالری شماری کردم روزی ۱ کیلو چاق میشدم😅بخدا ۴ روز چهار کیلو چاق شدم بعد گفتم دیگه اینجوری ضرر داره تو یه ماه ۱۰ کیلو چاق شدم دکتر میگفت ناهار یه نصفه سیپرو من ظهر یکی خوردم شام یکی

قرص سیپرو هپتادین خوردم و کالری شماری کردم روزی ۱ کیلو چاق میشدم😅بخدا ۴ روز چهار کیلو چاق شدم بعد گ ...

سیپرو عوارض داره

چند کالری میخوردی چیا میخوردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لعنت ب چاقی :/

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

دیروز رفتم دکتر تغذیه میخای عکس نسخه از دارو هامو بدم بهت

اره عزیزم بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش منم چاق شم😢

آرزو میکنم نرمال بشی

من ۸ کیلو اضافه دارم نمیدونم چکارش کنم 

احساس چاقی با ۲۰ کیلو اضافه  رو دارم .

همسرم میگه الان توپر هستی بیریخت  که نشدی .اما من تو کتم نمیره ....

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

شوهرآشپز کردم چاق شدم 😐😐البته قبلش هم خوراکم خوب بود ولی چاق نمیشدم مقبل ازدواج کمبود وزن داشتم ال ...

چند وقت بعد ازدواج چاق شدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قرص سیپرو هپتادین خوردم و کالری شماری کردم روزی ۱ کیلو چاق میشدم😅بخدا ۴ روز چهار کیلو چاق شدم بعد گ ...

اشتها آور بود؟ 

دختر ینی از فامیلا می‌خورد میگفت دخترش خیلی عصبی و پرخاشگر می‌شده، چاق شدنشونمیدونم،اما تازگیا نامزد کرده قشنگ پرترشده

.

چند وقت بعد ازدواج چاق شدی

فکر کنم ۶ ماه بعد از ازدواج وزن کردم ۵کیلو اضاف کرده بودم 

بعدش همینجوری یه کیلو یه کیلو چاق شدم تا رسید ۲۰ کیلو ..

غذامم کم کردم فعلا وزنم استپ شده