شما حاضرید برای مادر شدن و تجربه حس مادری با تخمک اهدایی باردار بشید حتی اگر هیچ اجبار خانوادگی یا اجتماعی ای نداشته باشید؟ دلیل موافقت یا مخالفتتون چیه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
می فهمم چه حسیه. منم این حس رو دارم و میترسم از اینکه شاید بعدها نتونم مثل ی مادر واقعی اون بچه رو د ...
هیچ راهی نداری غیراهدایی؟؟
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
۱۰۰۰۰تا دلیل دارم.اینکه این دنیا انقدری جای خوبی نیست یه بچه بیگناهم واردش کنم.شرایط کشور.احساسات خودم اینکه نمیتونم انقدر از خود گذشتگی کنم از هیکلم راحتیم ارامشم بزنم .درد زایمان و سختی های بارداری و شیردهی و شب بیداری و مسئولیتی که تا اخر عمر گردنته.اخرشم طبق قانون حق خاصی برای اون بچه نداشته باشم و حضانت و جونش دست پدرش باشه
دو بار IVF کردم 44 سالمه و دیگه فولیکول ندارم دکترها گفتن فقط با اهدایی احتمال بارداری داری و شوهرم ...
ببین اگه ته دلت هنوز با خودت کنار نیومدی،این کارو نکن. چون بعدا با کوچیکترین سختی ای،حس بدی از بچت میگیری.
مخصوصا اینکه همسرت هم راضی نیست
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
داشتن بچه رو همسر من باهاش موافقه اما با اهدایی بودنش مساله داره
پزشکای مختلف برو. جاهای مختلف. امیدت ب خدا باشه❤️