2777
2789
عنوان

همخونه آقا

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 42 پست
ن بچه مثبته اونم مطلقس ..حالا مگ من رفتم گفتم مشورت کنم

به جا زنش بودم سرشو میبریدم

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راستش می ترسم از گرفتن همخونه آقا

اگر طرف آدم ناحسابی باشه ممکنه خیلی اذیتت کنه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ن گفتم دوس پسر دارم اون میاد پیشم هرروز

دوس پسرت چه اپن ماینده😄

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
خب بچه مثبت بود..اتاق منم جداست..نمیدونم چکار کنم

فانتزی همخونه شدن با یک آقا....

مثبت باشه اون اگر مثبت بود قبول نمی‌کرد تو بری تو خونه شد....داستان دوست داری فک کنم

بعد ببخشید پدر و مادر شما کجا هستن؟

دوس پسرت چه اپن ماینده😄

🤣😂گمونم رفیق خودشه..چون روزی ک با دوس پسرم قرار بود برم خونه ببینم نیومد من سر قرار بودم با اون آشنا شدم اینکه بحثو با گفتنه ماشینتون خوبه میخام بخرم و اینا

تو تاپیکات نوشتی پسرت قراره بره خوابگاه

حالا من نفهمیدم پسر بزرگ داری؟

میره خوابگاه؟

تو میری با یه پسری همخونه بشی؟

بعد دوس پسرم داری؟

الان دوس پسر و پسرت میدونن تو میری با یه پسری همخونه شی؟

چه پیچیده شد😄😁😆😅🤣😂

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
تو تاپیکات نوشتی پسرت قراره بره خوابگاهحالا من نفهمیدم پسر بزرگ داری؟میره خوابگاه؟تو میری با یه پسری ...

دوست پسرش هم فکر کنم متاهله، بخون تاپیک های قبلیش رو... 

خب من خونش رفتم و نیم ساعتی صحبت کردم ببینم چجور ادمیه

مگه با نیم ساعت صحبت میشه طرف رو شناخت ؟ 

بیخیال ، قطعا تهش به جای خوبی نمیرسه . شک نکن 

شما همخونه میخوای بگرد یه خانوم پیدا کن . تنها خونه روی کره زمین که نیست اونجا 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم