2777
2789
عنوان

همخونه آقا

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 42 پست
خب من خونش رفتم و نیم ساعتی صحبت کردم ببینم چجور ادمیه

عزیزم همینجوری نمیشه فهمید چطور آدمیه

من موارد مشابه شنیدم

که مثلا دختره مریض بوده و پسره به بهانه‌ی مراقبت و پاشویه و گرفتن تب سعی کرده به دختره نزدیک بشه و...

خصوصا اگر ایران زندگی می کنی به نظرم اشتباهه 

فقط به یه دلیل اونم اینکه اگر بلایی سرت بیاد قوانین ایران پشتت نیست برخلاف بقیه‌ی کشور ها و میگن اگر رفتی باهاش همخونه شدی یعنی رضایت دادی که هر چیزی ممکنه اتفاق بیفته

اصلا این فرهنگ متأسفانه تو ایران جا افتاده نیست

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐 شوهر من در دوران دوستی راهش از من دور بود یه شهر دیگه بود اصلا 

بعد بهم میگفت اگه رفتی بیرون مغازه ای خیابونی چیزی چپ بهت نگاه کرد خبر بده 

میگفتم آخه بنده ی خدا راه دور میخوای چیکار کنی؟ ! 

😐😐😐 حالا که اومده نزدیکم میگه اون یارو بود چند سال پیش  گفتی من یه پدری ازش دربیارم مرتیکه رو 

بهش میگم این قضیه مال چند ساله پیشه خود طرف دیگه یادش نمیاد    میگه نه حالا بشین نگاه کن 🤣🤣🤣🤣🤣 

بعد اونوقت دوست پسر شما در این حد بی خیال نسبت به این موضوع؟ !     مشخصه اصلا آینده ای با شما رو در ذهنش نمیبینه     از مرد ایرانی بعیده اصلا 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

دوس پسرم هرروز میاد پیشم..ولی خب راس میگی

باشه بیاد آخه نمی ترسی دو نفری بلایی سرت بیارن.... حالا هرچی هم راحت باشی.... مثلاً شاید همخونه آقا از تو خ کوچیکترهدمیگی اوکی مشکلی نیست مثلاً همین پسرت؟ ولی خب باز نه.... تو یه خانومی میخوای راحت باشی.... بعد ببین بحث تمیزکاری خونه هم هست مثلا دیدی آقایون چقدر شلخته آن یک دفعه صبح بلند میشی می بینی خونه رو ترکونده رفته... یا حمام و دستشویی پر از مو کرده میگه خودم بعدااااا می‌شورم حالا بعداش کی هست خدا میدونه

باشه بیاد آخه نمی ترسی دو نفری بلایی سرت بیارن.... حالا هرچی هم راحت باشی.... مثلاً شاید همخونه آقا ...

ن طرف فرهنگش بالاس ۳تا لیسانس داره خارج رفتی..اکثرا هم گفت مسافرته

ن طرف فرهنگش بالاس ۳تا لیسانس داره خارج رفتی..اکثرا هم گفت مسافرته

خب الان مشکل کجاس من متوجه نشدم؟ ! 

شما راضی اون آقا راضی

حتما گور پدر ناراضی دیگه 😐😐😐😐

علت تاپیک رو اصلا نفهمیدم 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

خب الان مشکل کجاس من متوجه نشدم؟ ! شما راضی اون آقا راضیحتما گور پدر ناراضی دیگه 😐😐😐😐علت تاپیک ر ...

مشکلم اینه قولنامه چیزی بنویسم چکار کنم یا اصلا بیخیال دنبال خونه بگردم..ای بابا

تو ایران زندگی نمیکنی؟

صاحبخونه و همسایه ها تا آمار جد و آباد طرفو درنیارن ول کن نیستن چه برسه جلو چشمشون زن و مرد غریبه همخونه باشن.

میشناسم کسی رو که بالا شهر میشینه اما چون مجرده بعضی همسایه ها مدام حواسشون جمع یه موقع کسی رو نیاره خونه.