2777
2789

بچه ها ما قراره تو ی تاریخ مشخصی نامزد کنیم دوتامون همکاریم و کادر درمان دیشب برگشت گف بنظرت میتونیم خونه بخریم با وام ازدواج و یکمم من بذارم ی مقدارم تو مثلا پول جهیزیه که بابات میخواد بده بدی خونه بخریم سه دنگش ب اسم من شه سه پنجم ب اسم تو حالا ب این کار ندارم بعدش برگشت هی گف فلانی انقد سنشه هنوز مستاجره فلانه خودشون وضعیت مالیشون متوسط رو به پایینه و خونشونو دیدم معمولیه ولی هی اینجوری گف واقعا حس بدی گرفتم چون ما خودمونم مستاجریم و پدرم نمیتونه منو ساپورت کنه بلکه من خودم از نظر مالی رو پای خودمم اصلا بهم ریختم میگم قرار خواستگاری هم کنسل کنم یوقت سرکوفت نزنه شما مستاجرین با اینکه وضع مالی خودشونم عالی نیس

ولی حرف بدی نزده هاا. جفتتون پول میذارین،نصف نصف میشه دیگه... جهاز ساده ببر.بعدا کم کم وسیله بخر

خودتون مستاجرین دیگه. میدونی چقد سخته جاب بجایی و پول رهن و اجاره و...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو‌نه نمیتونه

منم بابام بنده خدا نتونست موقع ازدواج خیلی منو ساپورت کنه منم درامد انچنانی نداشتم چشم وامیدم واسه خرید جهازم همون وام ازدواج بود شوهرم اولش گفت وام ازدواجیت رو بده من برارم رو‌پول خودم خونه بخریم گفتم پس من باچی جهاز بخرم؟گفت بابات نمیتونه کمکت کنه؟گفتم نهههههههههههههه بابام نمیتونه ومنم نمیخوام که بهش فشار بیارم باهمین وامم باید هرچی که میتونم رو بخرم هرچیم نشد بعدا تو زندگی باید باهم بخریم میخوای بخواه نمیخوای هم هرجور صلاح میدونی

بگو‌نه نمیتونهمنم بابام بنده خدا نتونست موقع ازدواج خیلی منو ساپورت کنه منم درامد انچنانی نداشتم چشم ...

حالا من بابام نمیتونه ولی خودم درآمدم خوبه بد نیس و میتونم از پس خودم بربیام الان باید بخاطر اینکه بابام نمیتونه ساپورت کنه یا مستاجره نظرش عوض شه؟ حس بدی گرفتم میگم کنسل کنم کلا خواستگاری رو

ولی حرف بدی نزده هاا. جفتتون پول میذارین،نصف نصف میشه دیگه... جهاز ساده ببر.بعدا کم کم وسیله بخرخودت ...

عزیزم جهاز سادهم کم کمش فقط ضروریا الان۵۰۰تومن میشه😑خب از کجا بیاره جهاز ساده بخره 

خودشون هم وضع آنچنانی ندارن چرا باید سرکوفت بزنه. اینکه پیشنهاد داده باهم بخرین و به اسم هردو باشه خیلی پیشنهاد خوبیه 

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...
اره میدونم سخته ولی از ترس اینکه سزکوفت بشنوم گفتم

ن سرکوفت چرا؟الان خیلیا مستاجرن. مگه قراره اجاره خونه بابات رو خانواده همسرت بدن ک سرکوفت بزنن بهت؟

تازه خودت هم میگی ک وضع خودشون هم خیلی جالب نیس

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
کنسل نکن رک حرفاتو بزن همین اول کاریمیخواد بخواد نخواست هم که هیچی

بگم بابام نمیتونه خودم اگ بتونم ب مبلغی میذارم کنار خوبه؟ البته بابام بنده خدا برای من ماشین خرید دگ باید چ حمایتی کنه؟ الان دگ وضعش خوب نیس منم انتظاری ندارم ازش

ن سرکوفت چرا؟الان خیلیا مستاجرن. مگه قراره اجاره خونه بابات رو خانواده همسرت بدن ک سرکوفت بزنن بهت؟ت ...

همینو مبگم بعد من خودم شاغلم همین امتیاز محسوب نمیشه؟

نسنجیده تصمیم نگیر دختر خوب حداقل ۳ تا ۴ جلسه راجع به وضعیت اقتصادی حرف بزنید و خواسته هاتون رو برا هم بگید!!! باز خوبه و رحمت بر پدر و مادرش اون اومده شفاف باهات صحبت کرده ...