2777
2789
عنوان

خانم های متاهل بیایید راجع به ازدواج و خرید خونه‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 65 پست
بگم خانوادم در حد توان حتی بیشتر منو ساپورت مردن دگ انتظاری ندارم ازشون؟ چون واقعا پول شهریه دانشگاه ...

حالا نمیخواد دعوا راه بندازی مثل خودش باش از بقیه مثال بزن ،و لازم نیست برا اون خودت و توضیح بدی چون این نشانه کمبوده،اول زندگیم کامل و صد در صد هودت و نشون نده من باشم از طرف خودم به اسم پدرم میدم .خدارو شکر دستت تو جیبته بکو این مبلغم پدرم کمک کرد ،یا مثلا تیکه طلا بخر بده دست مادرت بگو این و مادرم کادو داد . خیلیا اینجور میکنن حتی اگرم حدس بزنه دهنش بسته اس :)

حالا نمیخواد دعوا راه بندازی مثل خودش باش از بقیه مثال بزن ،و لازم نیست برا اون خودت و توضیح بدی چون ...

چی بگم دقیقا خب؟ مثلا بگم همکارم وضع مالی خانواده ش خیلی معمولی بود ولی شوهرش همه چیو فراهم کرد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم دقیقا خب؟ مثلا بگم همکارم وضع مالی خانواده ش خیلی معمولی بود ولی شوهرش همه چیو فراهم کرد؟

ببین اگه از اون شخصیتای متوقع و اهل طعنه زدن باشه دیگه هی اون بگه تو بگی فایده نداره زندگی که میدون جنگ نیست ،به نظرم یکم زمان یده رفتاراش و زیر نظر بگیر چون بعضیا هر چیم باشی فقط میخوان کوچیکت کنن تا خودشون بزرگ بشن و این خیلی بده .اکه دوباره مطرح کرد و یا در مورد چیزای دیگه واقعا فکر اساسی بکن  در مورد ادامه رابطه .فعلا فقط نگاه کن و ببین چی میگه.

ببین اگه از اون شخصیتای متوقع و اهل طعنه زدن باشه دیگه هی اون بگه تو بگی فایده نداره زندگی که میدون ...

ن اصلا تاحالا طعنه نزده فقطاحتمالشو دادم حالا چی بگم خوبه بنظرت 

ن اصلا تاحالا طعنه نزده فقطاحتمالشو دادم حالا چی بگم خوبه بنظرت

هیچی دیگه بگو باشه حالا تا اون موقع اگه جور شد شراکتی خونه میخریم اگرم نشد اول زندگی دیگه نمیشه خیلیم سختش کنیم همه چی و فدای خونه کنیم . جبهه نگیر تونستی کمک کن به نام خودتم میشه چه عیب داره.ولی اگه دوباره اون حرف و زد تو هم همون حرف و که خانواده شوهر دوستم بهشون یه طبقه دادن و بگو :))) بزار به اونم بربخوره والله اگرم حرفی زد بگو پس چرا خودت اینو میگی و....