بچه ها ما قراره تو ی تاریخ مشخصی نامزد کنیم دوتامون همکاریم و کادر درمان دیشب برگشت گف بنظرت میتونیم خونه بخریم با وام ازدواج و یکمم من بذارم ی مقدارم تو مثلا پول جهیزیه که بابات میخواد بده بدی خونه بخریم سه دنگش ب اسم من شه سه پنجم ب اسم تو حالا ب این کار ندارم بعدش برگشت هی گف فلانی انقد سنشه هنوز مستاجره فلانه خودشون وضعیت مالیشون متوسط رو به پایینه و خونشونو دیدم معمولیه ولی هی اینجوری گف واقعا حس بدی گرفتم چون ما خودمونم مستاجریم و پدرم نمیتونه منو ساپورت کنه بلکه من خودم از نظر مالی رو پای خودمم اصلا بهم ریختم میگم قرار خواستگاری هم کنسل کنم یوقت سرکوفت نزنه شما مستاجرین با اینکه وضع مالی خودشونم عالی نیس
خدایی همین ک گفته پول بذار خونه بخریم توقع زیادی نیست؟ البته منکر نمیشم اینم خیلی خوبه بالاخره صاحب خونه میشیم ولی خب از الان رو پول جهاز منم حساب کرده چی بگم البته بالاخره اونم شغلش مثل منه دگ واسه مرد شاید کم باشه
اتفاقا بنظرم مردی هست که به فکر آیندس هر چقدر در توان دارید بزار خونه بخرین وسیله ها هم ضروری ها نهایت توی یکسال کم کم میخری و هر چی هم موند نهایت بعد ازدواج باهم میخرین فقط شرط بزار که حتما خونه به اسم هردو باشه و بعداً نزنه زیرش
ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...
ادم گاهی بی منظور شرایط یکی رو تعریف میکنه بعد یادش میاد طرف تو همون شرایطه
ایشونم حرف بدی نزده برادرشوهر منم اوایل ازدواج میتونستن خونه بخرن اما پولشونو خرج عروسی و وسایل گرون کردن الان ۱۳ ساله مستاجر موندن
دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتابهای قانون ، ذهنش با ترکیب رنگها در عکاسی و مزهها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )
ماشالا تحصیل کرده ای و با سواد عجولانه تصمیم نگیر داره میگه جهاز ساده بیار درسته ساده اش هم 500 600 میشه ولی بگو من واما میدم ولی یه مدت باید عقد بمونیم تا بتونیم باهم وسیله بخریم بخدا خونه داشته باشی خیلی جلو میافتی
حالا من بابام نمیتونه ولی خودم درآمدم خوبه بد نیس و میتونم از پس خودم بربیام الان باید بخاطر اینکه ب ...
بهش بگو واقعیت امر من خودم شاغل هستم در حد توانم خورد خورد با پول خودم جهیزیه تهیه میکنم و هیچ انتظاری از خانواده م ندارم ، همینکه منو تا اینجا رسوندن ازشون سپاسگزارم... در بحث مالی از همین حالا گفته باشم دور خانواده ی منو خط بکش ... ببین چی میگه اونوقت
سرکوفت نداره ولی راستش باعث افتخارم نیست خب،در کل تو چون خودت حساسی راجع به این موضوع زود ناراحت میش ...
دگ چکار کنم من خودم درس خوندم درآمد دارم اینکه حالا پدرم نتونسته خونه بخره رو تاوانشو من باید بدم؟من خب در حد خودم پیشرفت کردم دگ همه چیم نمیتونم کاور کنم