2777
2789
عنوان

خانم های متاهل بیایید راجع به ازدواج و خرید خونه‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 65 پست
اره حتما بگو چرا ک نهتوقعش خیلی زیادیهبگو بابام شرایطش رو‌نداره منم انتظاری ازش ندارم خودم اگر بتونم ...

خدایی همین ک گفته پول بذار خونه بخریم توقع زیادی نیست؟ البته منکر نمیشم اینم خیلی خوبه بالاخره صاحب خونه میشیم ولی خب از الان رو پول جهاز منم حساب کرده چی بگم البته بالاخره اونم شغلش مثل منه دگ واسه مرد شاید کم باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید اینجوری گفته شما رو راضی کنه بگه الان نخریم دیگه مثل فلانی بعدنم نمیتونیم بخریم شماعم هر چقدر د ...

میدونم قصدش خیره و خیلیم خوبه فقط میگم با این انتظارش فردا سرکوفت نزنه ب من

نمیدونم حس بدی گرفتم خیلی میگم کنسل کنم😭

اتفاقا بنظرم مردی هست که به فکر آیندس هر چقدر در توان دارید بزار خونه بخرین وسیله ها هم ضروری ها نهایت توی یکسال کم کم می‌خری و هر چی هم موند نهایت بعد ازدواج باهم می‌خرین فقط شرط بزار که حتما خونه به اسم هردو باشه و بعداً نزنه زیرش

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...

ادم گاهی بی منظور شرایط یکی رو تعریف میکنه بعد یادش میاد طرف تو همون شرایطه 

ایشونم حرف بدی نزده برادرشوهر منم اوایل ازدواج میتونستن خونه بخرن اما پولشونو خرج عروسی و وسایل گرون کردن الان ۱۳ ساله مستاجر موندن 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

نمیتونی از پس انداز خودت ب اسم بابات بدی؟نگو بابام تداره بده بگو بابام داده تا جایی ک تونسته برامون ...

بابام بنده خدا ماشین خرید برام دگ چقد باید کمک میکرد؟ خودم ی مقدار پس انداز دارم ینی میتونم ۵۰۰ تومنو جور کنم با وام و اینا درآمدم بد نیس

چرا شناختم ولی چندین بار هی بحث خونه رو کشید وسط و گف فلانی انقد سالشه هنوز مستاجره گفتم یوقت سرکوفت ...

به هر حال منظور عمدیم نداشته باشه حرف دهنش و نمیفهمه منم حس خوبی نگرفتم راستش :( حالا نمیگم بهم بزنی ولی اکه برات عزت قایل نیست واقعا ارزشش و نداره 

ماشالا تحصیل کرده ای و با سواد عجولانه تصمیم نگیر داره میگه جهاز ساده بیار درسته ساده اش هم 500 600 میشه ولی بگو من واما میدم ولی یه مدت باید عقد بمونیم تا بتونیم باهم وسیله بخریم بخدا خونه داشته باشی خیلی جلو می‌افتی 

حالا من بابام نمیتونه ولی خودم درآمدم خوبه بد نیس و میتونم از پس خودم بربیام الان باید بخاطر اینکه ب ...

بهش بگو واقعیت امر من خودم شاغل هستم در حد توانم خورد خورد با پول خودم جهیزیه تهیه میکنم و هیچ انتظاری از خانواده م ندارم ، همینکه منو تا اینجا رسوندن ازشون سپاسگزارم... در بحث مالی از همین حالا گفته باشم دور خانواده ی منو خط بکش ... ببین چی میگه اونوقت

بابام بنده خدا ماشین خرید برام دگ چقد باید کمک میکرد؟ خودم ی مقدار پس انداز دارم ینی میتونم ۵۰۰ تومن ...

خوبه عزیزم دست بابات درد نکنه

من منظورم این بود واسه اینکه بابات و ببری بالا ،بگی این پولو بابام داده

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
سرکوفت نداره ولی راستش باعث افتخارم نیست خب،در کل تو چون خودت حساسی راجع به این موضوع زود ناراحت میش ...

دگ چکار کنم من خودم درس خوندم درآمد دارم اینکه حالا پدرم نتونسته خونه بخره رو تاوانشو من باید بدم؟من خب در حد خودم پیشرفت کردم دگ همه چیم نمیتونم کاور کنم