2777
2789
عنوان

درامداتون چقدره مگه

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 55 پست
حالم خوبه اره ممنون یه سوال ازت پرسیدم همین

وقتی خانواده مخالفه باید دلیل مخالفت رو دونست، خیلی جاها خانواده مخالف بوده اما ازدواج کردن و بعدش ب مشکل خوردن.  

درکل صحبت من سر حرف مردمه ک همه زندگیا شده چشمو هم چشمی. .... این ک طرف درمورد شوهر من چیمیگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتم کار می‌کنی و خونه هم داره بنظرم واقعا اوکیه...ایشالا خوشبخت شین

ممنون عزیزم همچنین شما /چ عجب یکی گف بقیه میگن ن کمه فلان بیسار ادم عادی بخدا تو جامعه خیلی زیاده

وقتی خانواده مخالفه باید دلیل مخالفت رو دونست، خیلی جاها خانواده مخالف بوده اما ازدواج کردن و بعدش ب ...

بیشتر نظرشون پوله … ولی ما میریم مشاور ازدواج ولی بازم مامانم داداشم خیلی مخالفن همش میزنن تو سرم تا یچیزی میشه از اون بد میگن خیلی اذیت میکنن

ممنون عزیزم همچنین شما /چ عجب یکی گف بقیه میگن ن کمه فلان بیسار ادم عادی بخدا تو جامعه خیلی زیاده

اکثریتمون همینیم دیگه مگه چن نفر واقعا درامد خالص بالای پنجاه شص تومن دارن تو جامعه

منتها اینجا جو میدن

چون برای منم اومد خاستگاری ولی خانوادم مخالف بودن چون دانشجو و درآمد کافی نداره خونه بگیره

من ببخشيد من فکر کردم شما با طعنه ب من جواب دادین معذرت میخوام. 

من نمیدونم ایشون کارش چیه ایا سربلزی میخواد بره یا ن 

احتمالا خانوادتون برا همین مخالف هستن 

ولی همه اینا بستگی ب پسر داره اگه بتونه خودشو بکشه بالا 

درامد من و همسرم نهایتا ۴۰ تومنه اگه زرنگه مطمئن باش پیشرفت میکنید، همسر من از نظر اقتصادی خیلیییی ذ ...

اره خداراشکر خیلی زبرو زرنگه خودم خیلی بهش اعتماد دارم 

خونه داشته باشه اجاره ندید میشه تقریباولی ما خودمون ۱۵ اجاره میدیم قبول کن ک نمیشه با کارمندی ۱۵ اجا ...

اره خانواده خودم اجارهمیدن خیلییی سخته شغلشوم ازاده ولی خب خونه کمتر این رنج نیس تو شهررمون توی محله متوسط ولی خب خداراشکر نامزدم خونه داره

والا تاپیک قبلم همه گفتن نههه نکن بدون سرویس نرو سر خونه من واقعا ترسیدم

من اقا هستم و نمیخوام از اقایون حمایت کنم و ضد خانوماهم صحبت کنمم. 

الان تو این شرایط خودتون حساب کنین ۲۰ گرم طلا چقدر میشه؟ الان دیگه مثل سابق نیست طلای فراوان بگیرن جامعه رو ی نگاه بندازین. ولی توی اینستا چیزای دیگه رو دارن رواج میدن بلاگرا. 

با این حرفایی ک تاپیک قبلتون زدن من احساس کردم همسرتون رو از چشمتون دارن میندازن

اینجا مجازیه اعتماد نکنین 

نمیگم طلا نخره،اتفاقا بخره حتی شد ۴یا ۵ گرم همین طلا بعدا پشتوانه جغتتون هست حالا هر چقدر میخواد باشه 

اکثریتمون همینیم دیگه مگه چن نفر واقعا درامد خالص بالای پنجاه شص تومن دارن تو جامعهمنتها اینجا جو می ...

من تموم اطرافیانم زیر 30نهایتااا با همسرشون بشن 50البته اونایی هم هستن ک بالای 150داشته بشن منتها سنشون کم نیس و بالای 36/37سال سن دارن

بیشتر نظرشون پوله … ولی ما میریم مشاور ازدواج ولی بازم مامانم داداشم خیلی مخالفن همش میزنن تو سرم تا ...

ایا همه چی پوله؟ پولدار باشه و خیانت کنه مشکلی ندارن؟ ب تعهد،جنم کاری، خانواده، انسانیت و اخلاق طرف نگاه نمیکنن؟