بچه ها شغلاتون چیه مگه من خودم اداره کارم پارنترمم 20تومنه البته خب خیلی زیر و زرنگه تازه 1 ساله رفته تو این شغل سر ی سال اداره کارو دوبرابر بت و قراره بیشترشم کنه وللی همه میگن کمه و ای و فلان و بیسار و چرا میخاد زن بگیره و ....شماها درامدتون چقدره مگه بخدا ما ادمای معمولی جامعه ایم با زور ب همین داریم میرسیم چرا همه میگن کمه پس کسای ک اداره کار میگیرن کجان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوش به حالت ما دو تا دانشجوییم … خانوادم مخالفن …. همو خیلی هم دوست داریم … کاشکی برای ما هم بشه….از ...
نگران نباش ماهم تو دوران دانشجویی خیلی سختمون شد من خودم میگم میشه ساخت ولی متاسفانه اینجات همه خیلی باکلاسن با حقوق اون 20منم اداره کار نمیشه زندگی گکنن ولی من کساییو دیدم ک در اوج مخالفت ب هم رسیدن تلاش کن برا توام میشه بسپار ب خدا
درامد من و همسرم نهایتا ۴۰ تومنه اگه زرنگه مطمئن باش پیشرفت میکنید، همسر من از نظر اقتصادی خیلیییی ذهنش فعال با همین در آمد کم ی خونه و مغازه تو یکی از شهرستان های تهران زمان مجردیش گرفت الانم که ازدواج کردیم ۲ تا ماشین و ۱ خونه دیگه تونستیم بگیرم، یکی از ماشینا الان ۲ میلیارد قیمتشه که همه ی اینارو هم از راه حلال به دست آورده ذره ای دست کجی نکرده ، ببین همه ی اینا برمیگرده به جنم و جربزه و فکر اقتصادیه شوهرت اگه ذهن اقتصادیش فعاله مطمئن باش پیشرفت میکیند