ببینین تو ماشینش خانمه میشینه با بچهنه سالش بچش غذاش و میریزه توماشین مامانه دوبار میخوابونه تو گوش بچش بچشم بغض میکنه ...شوهرم به زنه میگه نزنش بی شعور نفهم تو ماشین من ریخته به توچه اخه زنه میگه اقا به شما مربوط نیست شوهرم مبگفت زنگ بزنم صدو ده بگم بچرو میزنی بعدمتوجه میشی به من مربوطه یا نه زنرو پیاده کرده با بچش اومده کرابه بده شوهرم گفته گورتو گم کن از دستای کثیفت پول نمیگیرم با همین دستا بچه بی گناه و جلو ملت خراب میکنی ....اومد عصبی بود گفت گفتم کار نگیر اون الان فکر کردی دیگه نمیزنی میگه چهار نفر بگیرن سرش بزننش نه دیگه نمیزنن اگه شوهرش ومیشناختم زندگیش سیا میکردم ...اخه شوهر من شدید از زدن بچه بدش میاد من خودمم چند باری کتک خوردم که بچم و زدم ...تو خواب باشه بچرو بیشگون بگیرم پا میشه میگه بچرو زدی میگم نه میگه چرا تو خواب یهو دیدم بچرو زدی تا حالا دست رو بچه بلند نکرده حتی داد هم نمیزنه هر کار بکنن میگه عب نداره
خوب شد. بنظرم برخورد کرد بلکه عادت کنه حداقل جلو کسی نزنتش
من از دخالت بدم میاد هر کسی شیوه تربیتش فرق میکنه شاید بچش خیلی رو اعصابه زندگی پر تنشی داره گاهی بچه هام کاری میکنن دوست دارم با شیلنگ بزنم🤣🤣🤣اما همش فقط خیال میکنم حتی جرعت ندارم دعوا کنم