2777
2789
عنوان

درامداتون چقدره مگه

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا رو زیاد جدی نگیر اینجا همه تو کاخ زندگی میکنن

وقتی خونه داره بنظر من اوکیه اگه نداشت سخت میشد

تو شهرای بزرگ یکم سخته اما شهرستانا واقعا نرماله 

میتونی خودتم کار کنی

برای خانواده هم همینو میگی ؟ اگر اونا مخالف باشن … بازم به خود طرف مربوطه ؟

حالتون خوبه؟ ایشون داره ازدواج میکنه با طرفش یعنی خانواده مشکلی ندارن 

درضمن من اصلا حرفی از خانواده اوردم؟  

🤐🤐🤐🤐🤐🤐

خوش به حالت ما دو تا دانشجوییم … خانوادم مخالفن …. همو خیلی هم دوست داریم … کاشکی برای ما هم بشه….از ...

نگران نباش ماهم تو دوران دانشجویی خیلی سختمون شد من خودم میگم میشه ساخت ولی متاسفانه اینجات همه خیلی باکلاسن با حقوق اون 20منم اداره کار نمیشه زندگی گکنن ولی من کساییو دیدم ک در اوج مخالفت ب هم رسیدن تلاش کن برا توام میشه بسپار ب خدا

حالتون خوبه؟ ایشون داره ازدواج میکنه با طرفش یعنی خانواده مشکلی ندارن درضمن من اصلا حرفی از خانواده ...

چون برای منم اومد خاستگاری ولی خانوادم مخالف بودن چون دانشجو و درآمد کافی نداره خونه بگیره

زندگی شما ربطی ب دیگذان نداره ک بیان نظر بدن همسر شما هم جنم کار داشته باشه قطعا میتونه در کنارش کار ...

والا تاپیک قبلم همه گفتن نههه نکن بدون سرویس نرو سر خونه من واقعا ترسیدم 

درامد من و همسرم نهایتا ۴۰ تومنه اگه زرنگه مطمئن باش پیشرفت میکنید، همسر من از نظر اقتصادی خیلیییی ذهنش فعال با همین در آمد کم ی خونه و مغازه تو یکی از شهرستان های تهران زمان مجردیش گرفت الانم که ازدواج کردیم ۲ تا ماشین و ۱ خونه دیگه تونستیم بگیرم، یکی از ماشینا الان ۲ میلیارد قیمتشه که همه ی اینارو هم از راه حلال به دست آورده ذره ای دست کجی نکرده ، ببین همه ی اینا برمیگرده به جنم و جربزه و فکر اقتصادیه شوهرت اگه ذهن اقتصادیش فعاله مطمئن باش پیشرفت میکیند

نگران نباش ماهم تو دوران دانشجویی خیلی سختمون شد من خودم میگم میشه ساخت ولی متاسفانه اینجات همه خیلی ...

خونه داشته باشه اجاره ندید میشه تقریبا

ولی ما خودمون ۱۵ اجاره میدیم قبول کن ک نمیشه با کارمندی ۱۵ اجاره بدیم زندگی بگذرونیم