2777
2789
عنوان

کسی هست خودشو ادم بدی بدونه

69 بازدید | 14 پست

کسی اینجا هست که خودشو ادم بدی بدونه؟؟

یعنی بگه من بدم؟

نه فقط اینجا کلا منظورم اینه دیدین کسی قبول داشته باشه ادم بدیه؟

اصلا ادم بد وجود داره؟

سوال جالبی پرسیدی کنجکاوم ببینم چی می گن

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکس بد مطلق نیس و هیچکسم خوب کامل هر کس بدی هایی داره قطعا خوبی هایی ام داره و هیچکسم نمیاد بگه من بد هستم 

این دنیا مال آدم خوبا نیست مال ادماییه که خوب بازی میکنن آقاهستم

می‌تونم بپرسم چرا؟ یعنی قبول داری که به کسی/کسانی بد کردی؟به خودت چی بدی شده؟

بله اخلاقم خوب نیس 

اول ب خودم این مدت خیلی  بدی کردم و واقعا نمیتونم خودمو ببخشم

دوم اینکه اصلا همسر خوبی نیستم هرچی همرم خوبه بجاش من بدم

غر میزنم داد میزنم سرش از هرکی عصبانی باشم ب همسرم‌حمله میکنم احترام‌نمیگیرم توی جمع ضایعش میکنم پشتت نیستم خیلی چیزا هست بخوام بگم طول میکشه

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
می‌تونم بپرسم چرا؟ یعنی قبول داری که به کسی/کسانی بد کردی؟به خودت چی بدی شده؟

بله اخلاقم خوب نیس 

اول ب خودم این مدت خیلی  بدی کردم و واقعا نمیتونم خودمو ببخشم

دوم اینکه اصلا همسر خوبی نیستم هرچی همرم خوبه بجاش من بدم

غر میزنم داد میزنم سرش از هرکی عصبانی باشم ب همسرم‌حمله میکنم احترام‌نمیگیرم توی جمع ضایعش میکنم پشتت نیستم خیلی چیزا هست بخوام بگم طول میکشه

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

اره من گاهی خیلی بد و بی رحم میشم.وقتایی که عصبی میشم پا میزارم روی همه چیز چشمامو میبندم هر چی طرف بد کرده باشه رو در عرض چند دقیقه جلوی چشمش میارم .خیلی زود پشیمون میشم ولی خب فایده ای نداره 

قند روزای تلخ منی دخترم

اره من بد بودم 

کسی بودم ک گذشته ام رو خراب کردم اعتماد کردم دل شکوندم دلمو شکوندند ب روشون نیاوردم ب آدمایی ک دلبست بودم ک وقتی ی خطا کردم همونا چماق کردم تو سرم نیش بهم زدند طعنه زدند تو اوج سختی و غم رهام کردند ولی خیلی تنها شده بودم وتنها کسی ک بهش ایمان دارم فقط و فقط خدا هست هوامو داشت درسته ردپای گذشته ام هست و پاک نشدند و آدمهاش همون آدما هستند و دیگ یادم نمیره ک چ ب سرم اومد و اون خطاهارو تکرار نخواهم کرد 🥲💔

فقط حرفم اینه هیشکی رو قضاوت نکنید تا کفش های اون طرف رو پا نزدید و راه رفت رو نرفتید 💔

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️