بچه ها شغلاتون چیه مگه من خودم اداره کارم پارنترمم 20تومنه البته خب خیلی زیر و زرنگه تازه 1 ساله رفته تو این شغل سر ی سال اداره کارو دوبرابر بت و قراره بیشترشم کنه وللی همه میگن کمه و ای و فلان و بیسار و چرا میخاد زن بگیره و ....شماها درامدتون چقدره مگه بخدا ما ادمای معمولی جامعه ایم با زور ب همین داریم میرسیم چرا همه میگن کمه پس کسای ک اداره کار میگیرن کجان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا منم منظورم همینه اونایی ك تو جوونی درامدای اینجوری دارن واقعا کمن وگرنه کسی که خودش شروع کرده ...
من الان ی سری جوونایی میبینم ک باباهاشون میخرن همه چیا زن مکیگیرن ولی خب کسی ک خانوادش نمیکنه ک نباد بره بمیره منم صدردصد جهیزیما صد درصد فول نمیخرم چون شرایط خانوادما درک میککنم
عع ببخشید من فکر کردم خانم هستید/من خودم نظرم اینه با اون پول کم ی دوتا نیم سکه بخره برام سرویسم ب خ ...
ببینید من دوستان خودم ازدواج کرد رفت سرویس بدل گرفت بهش اب طلا زد ک صدای مردم رو بندازه. همه چی بستگی ب طرف مقابل داره از طرفی هم شما واقعا داری این کارو میکنی و راه میای ایشون هم باید قدردان باشه و توی زندگی جبران کنه براتون.
الان کمتر دختری پیدا میشه ک اینطوری بخاطر پسر راه بیاد.
یکی از دلایلی ک خود من سمن ازدواج نمیرم همین هست ک توقعات ب شدت بالا رفته
دقیقا حرفی ک من ب اون خانوم بالاتر زدم. همه چی پول نیست اما الان همه چیو پول میبینن. شرایط ازدواج شد ...
لان تاپیک قبلم همه کصدا میگم نکن....منتها ماهم تو شهری هسیم در ازای سرویس طلا باید ست گردنببند و دستبند بدیم ب داماد و متقابلا من فکر خانواده ی خودمم هستم این وسط ک این رسمو برای جفت خانواده ها حذف کنم