2777
2789
عنوان

درامداتون چقدره مگه

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 56 پست
من اقا هستم و نمیخوام از اقایون حمایت کنم و ضد خانوماهم صحبت کنمم. الان تو این شرایط خودتون حساب کنی ...

عع ببخشید من فکر کردم خانم هستید/من خودم نظرم اینه با اون پول کم ی دوتا نیم سکه بخره برام سرویسم ب خاطر حرف و حدیثا بدل بخرم 

من تموم اطرافیانم زیر 30نهایتااا با همسرشون بشن 50البته اونایی هم هستن ک بالای 150داشته بشن منتها سن ...

دقیقا منم منظورم همینه 

اونایی ك تو جوونی درامدای اینجوری دارن واقعا کمن 

وگرنه کسی که خودش شروع کرده تو جوونی همچین درآمدی نداره ینی نمبتووونه که داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم منظورم همینه اونایی ك تو جوونی درامدای اینجوری دارن واقعا کمن وگرنه کسی که خودش شروع کرده ...

من الان ی سری جوونایی میبینم ک باباهاشون میخرن همه چیا زن مکیگیرن ولی خب کسی ک خانوادش نمیکنه ک نباد بره بمیره منم صدردصد جهیزیما صد درصد فول نمیخرم چون شرایط خانوادما درک میککنم

کارش رمز ارزه سربازی نرفته هر دوتامون میخایم با هم مهاجرت کنیم…

میتونه قبل سربازی عقد انجام بده و بعدش بره سربازی 

درمورد مهاجرت ک تصمیم خودتون هست. رمز ارز هم گاهی ضرر میده گاهی سود ولی نمیشه بنظرم ب عنوان شغل اصلی بهش نگاه کرد. 

بنظرم اگه واقعا مشکلی ندارن خانوادتون باید کمی اسون بگیرن 

کارش رمز ارزه سربازی نرفته هر دوتامون میخایم با هم مهاجرت کنیم…

ببین رمز ارز واقعا باید شغل دوم باشه از نظر خانواده ها بهش بگو بره ی شغلی ک ب چشم خانواده بیاد بعد کنارش رمزارز کار کنه والا ماهم همینکارو کردیم

عع ببخشید من فکر کردم خانم هستید/من خودم نظرم اینه با اون پول کم ی دوتا نیم سکه بخره برام سرویسم ب خ ...

ببینید من دوستان خودم ازدواج کرد رفت سرویس بدل گرفت بهش اب طلا زد ک صدای مردم رو بندازه. همه چی بستگی ب طرف مقابل داره از طرفی هم شما واقعا داری این کارو میکنی و راه میای ایشون هم باید قدردان باشه و توی زندگی جبران کنه براتون. 

الان کمتر دختری پیدا میشه ک اینطوری بخاطر پسر راه بیاد. 

یکی از دلایلی ک خود من سمن ازدواج نمیرم همین هست ک توقعات ب شدت بالا رفته

ببینید من دوستان خودم ازدواج کرد رفت سرویس بدل گرفت بهش اب طلا زد ک صدای مردم رو بندازه. همه چی بستگ ...

توقعات فجیع رفته بالا ولی بابای من همیشه بهم میگفت بابا با مرد ازدواج کن ک جنم داشته باشه پول میاد ولی اگ پول باشخ جنم نباشه هم را به باد میده

توقعات فجیع رفته بالا ولی بابای من همیشه بهم میگفت بابا با مرد ازدواج کن ک جنم داشته باشه پول میاد و ...

دقیقا حرفی ک من ب اون خانوم بالاتر زدم. 

همه چی پول نیست اما الان همه چیو پول میبینن. 

شرایط ازدواج شده قیافه خونه ماشین درامد انچنانی. حالا اگه نداره نیاد. 

یک درصد ب خانواده طرف ذات طرف انسانیت و اخلاق طرف بها نمیدن 

اخرش سر از دادگاه خانواده درمیارن. 

دقیقا حرفی ک من ب اون خانوم بالاتر زدم. همه چی پول نیست اما الان همه چیو پول میبینن. شرایط ازدواج شد ...

لان تاپیک قبلم همه کصدا میگم نکن....منتها ماهم تو شهری هسیم در ازای سرویس طلا باید ست گردنببند و دستبند بدیم ب داماد و متقابلا من فکر خانواده ی خودمم هستم این وسط ک این رسمو برای جفت خانواده ها حذف کنم

لان تاپیک قبلم همه کصدا میگم نکن....منتها ماهم تو شهری هسیم در ازای سرویس طلا باید ست گردنببند و دست ...

شما با حرف دیگران قرار نیست زندگی کنی

بازم میگم اینجا مجازیه اصلا نباید اطمینان کنی ب این سایت 

طرفتپ ن میشناسی و میدونی کیه ازش نظر میخوای؟ ایا از روی حسادت داره نظر میده یا ی چی داره میپرونه؟