2777
2789
عنوان

بابام مامانمو‌پیرکردیه خاطره بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 48 پست
با شوهرتون عاشقانه ازدواج کردین؟

بله.خانواده ش خیلی مخااف بودن.بعد ازدواجم خیلی تنهامون کذاشتن و سختی زیاد کشیدیم.ولی خب پدرم‌زیربالو‌پرمون گرفت..خدارو‌شکذ الان خیلی خوبه همچی...میگم یه جوری خوش اخلاقه ک گاهی یه سزیا تخم شک‌میندازن به جونم..یکی دوبارم‌تاپیک زدم..در اثر حرفای دور بریام‌گ‌شاید خیانت میکنه فلانه..ولی وقتی خوب گشتم دیدم هیچی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=399601182]خدا به مادرت صبر بده .با دوستای بیرونشم اینحوریه!؟ با خانواده خودش چی مثل باهمه همیین طثذه...

بابام باهمه همینطوریه..مامانم سنی نداره ولی پیر شده از دستش..با کلی مریضی.

یکمی حسودم هست..اون اولا ک میدید رابطه منو شوهرم‌چحوریه میکف چیه تنقدر اعتمادشش میکنی..اخرش میرینه بهت

اخه خیلی غصه داشت..خیلی حالش بود..‌ما ک همیشه خاطره خوبی شده برامون..دستش درد نکنه..ولی اخه خودمونم ...

بالاخره عزیزم ما خودمون هم مادریم میتونست نگه و بزاره شما جداقل یک بار از کنار پدرتون بودن خوشحال باشید 

چه میشه کرد آدمها رو نمیشه تغییر  داد 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
بالاخره عزیزم ما خودمون هم مادریم میتونست نگه و بزاره شما جداقل یک بار از کنار پدرتون بودن خوشحال با ...

مقصرمامانم نیست.من ناراحتی ندارم ازش..انقدر کنار بابام درد و سختی کشیده ..ک من یکمی میبینم اخماش تو همه دیونه میشم.دیکه تحملش نمیکشه ازین همه بداخلاقی

بله.خانواده ش خیلی مخااف بودن.بعد ازدواجم خیلی تنهامون کذاشتن و سختی زیاد کشیدیم.ولی خب پدرم‌زیربالو ...

اسپند دود کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
وااالاااااا😅

اسپند دود کن براش 

ضمه دود کن براش 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اخلاق بابات مثل شوهرمن پیرم کرره دعا کنید شوهر منم اخلاقش خوب بشه

بالای من ۶۵سالشه خوب نشده ک بدتر هک شده..خدا نکنه مریض بشه..یه سکته م ک رد کردهداصلا وحشتناااک..حالا باز شما جوونید..ولی بابای من ک‌مامانمو‌پیر کرد

چقدر برای خودت خوشحال شدم العی مشکلات مامانت هم برطرف بشه

اره...توی اون همه بدبختی...شوهرم واقعا شانسم بود..فک‌کن دانشکاه قبول شدم گفتم بابامیخاک برک داشنگاه گفت برو از شوهرت پول بگیر..اون موقع شوهرم بی کار بوددهنوز...گفت خب بی کاره هنوز..گف به من چه خرجت کنم پس فردا پولت بره جیب شوهرت...خیلی سخت کذشت..نذاشت برم..بعدسم ک چون شوهرک حامی نداشت همه خرجا گردن خودشش بود.همون اول رفتیم زیر بار قرض و بدهی...بعدم بچه اومد. و نشد ک نشد

مقصرمامانم نیست.من ناراحتی ندارم ازش..انقدر کنار بابام درد و سختی کشیده ..ک من یکمی میبینم اخماش تو ...

عزیزم   

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞