2777
2789
عنوان

بابام مامانمو‌پیرکردیه خاطره بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 48 پست

و شام اخر برامون ماهی دودی و‌جوجه اینا گرفت و خورد و قرص خورد ساعت ۷شب بادوتا پتو‌توی سوییت گرفت خابید...ولی مامانم رنگو روش باااز شده بود..اصلا انکار جوون شده باششه...هکع حور محبتی تز سمت بابام بهش میشد..دیکه سرزنش نمیشد...دعوا نمیشد..تحقیر نمیشد...هرچی دلش میخاست بابام براش میخرید...بهم‌گفت اصلا دوست ندارم برگردم خونه...ابجیم ...بالام تصلا به هیچیش کار نداشت..پیله ش نمیشد..دعواش نکرد..نکفت جرا هی عکس میگیری..هی ور میزن ..منم همینجور...

خلاصه برگرشتیم بخاطر بیماری بابام..چون قبلا یه بترک سکته رد کرده بود..مامانم گفت میترسم چون بابات هوش میگه ای سرم ای سرم...یه مدت بعد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازون جایی ماوانم کیفشو‌کرده بود..دوباره گفتم دونفری بریم خونه فلان رفیق بابام..مامانم گفت نوه ها مونم ببریم بابام فوری. ن ن ن ن...خیاصه..مامانم بابام رفتن..وقتی برگشتن دیدم مث کل این ۴۰سال دوباره مامانم غمکیمه...گفتم  ک چیشده..گفت بابات پودرم کرده...دعوا‌مون شده...گفتک چی و چرا و فلان...ماوانم گفت بهش گفتم توکه خیلی خوب بودی تو مسافرت..الان جرا اینجوری میکنی...میگه بابات گفت اونجا مجبوربودم دیکه  تررررکییییدم...بخاطر نوه هام بوده...اونم اولین بار اخرین بود ک میبرمشون جایی...بدبخت اون شوهرش چی صبری داره😐

اون شوهرشه ک حوصله این کارارو داره...از من همینه ک هست..ویخای بخواه نمیخای هری😔

فهمسدم اون ۵روز چه فشاری بهش اومده ک صبر کرده...فک کن ماشین از کنارت رد شده و تو بخای فحش بدی ولی ندی..ششال دخترت بیفته تو بخای فحشش بدی ولیی ندی..مث همیشه گیر ب زنت بدی ولی بخاطر دوتا بچه کوچیک اینکارو‌نکنی...خیلی بش فشار اومده بودش

توی این شرایط باید چند بار تشکر وییییژه از پدرتون میکردید و از حس و حال خوبتون میگفتید تا اونم دوبار ...

خیلی تشکر کردیم خییلی...ولی خب...ذاتا ادم صبوری نیست...براهمین روش فشار اومد خیلی

پدرت زحمت خودش رو کشیده بود که یه مسافرت خوب ببرتون  نباید مادرت این حرفا رو بهتون میگفت

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
الهی شکر ،ک شوهرت خوبه

اره مرد خوبیه...حالا گاهی تنش هست توی همه رابطه ها..ولی الان ۱۰ساله یک بارم بی احترامی نکرده..صداشو بلند نکرده..کلا ۹۵درصدش خوبیه...اون ۵درصد دیگم ک همع دارن یه چیزایی رو...

پدرت زحمت خودش رو کشیده بود که یه مسافرت خوب ببرتون نباید مادرت این حرفا رو بهتون میگفت

اخه خیلی غصه داشت..خیلی حالش بود..‌ما ک همیشه خاطره خوبی شده برامون..دستش درد نکنه..ولی اخه خودمونم پرامون ریخته بود ک جقدر بابا خوب شده...براهمین وقتی مامانم اونچوری گفت ناراحت نشدم. طبعیه برامون