یادمه ۴ سال پیش ۱۰ تادوست داشتم ولی یکی یکی خط خورده شدن کات شدن ب دلایل مختلف و الان ۲۶ سالمه وهیچ دوستی ندارم یکم سختمه ک دیگه دوست صمیمی ندارم ن خوشحالیامومیتونم بگم نه ناراحتیام بنظرتون دوست داشتن خوبه یا بد؟
ولی همین انگشت شمار و نمایشی که دارم خوبه به قول خودت در حد گفتن خوشحالی و ناراحتی های سطحی خوبن نه عمیق!!
فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”
من فقط مامانم بهم پیام میده و زنگ میزنه میدومم دیگ هیچ کسی نیس😁
حقیقی ترین آدم و دوست زندگیت
1
5
10
15
20
25
30
35
40
“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”
من یکیشون رو به این دلیل باهاش قطع رابطه کردم چون بهم نگفت ازدواج کرده😐
1
5
10
15
20
25
30
35
40