2777
2789

یادمه ۴ سال پیش ۱۰ تادوست داشتم ولی یکی یکی خط خورده شدن کات شدن ب دلایل مختلف و الان ۲۶ سالمه وهیچ دوستی ندارم یکم سختمه ک دیگه دوست صمیمی ندارم ن خوشحالیامومیتونم بگم نه ناراحتیام بنظرتون دوست داشتن خوبه یا بد؟

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوست زیاد و واقعی ندارم 

ولی همین انگشت شمار و نمایشی  که دارم خوبه به قول خودت در حد گفتن خوشحالی و ناراحتی های سطحی خوبن نه عمیق!! 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

منم وقتی یکی بهم زنگ میزنه یا پیام میده میدونم دقیقا کیه ، از اون چند نفر خارج نیست

من فقط مامانم بهم پیام میده و زنگ میزنه میدومم دیگ هیچ کسی نیس😁

من فقط مامانم بهم پیام میده و زنگ میزنه میدومم دیگ هیچ کسی نیس😁

حقیقی ترین آدم و دوست زندگیت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

منم دوست زیاد و واقعی ندارم ولی همین انگشت شمار و نمایشی که دارم خوبه به قول خودت در حد گفتن خوشحال ...

خوبه باز انگشت شماری هستن 

من قبلا ی رفیق خیلی فاب داشتم مثل خاهرم بود ولی بخاطر سوعتفاهمات کوچیک رابطمون کات شد

تنهاییم سخته واقعا دلم قبلن رومیخادک بادوستام کلی غیبت میکردیم

من یکیشون رو به این دلیل باهاش قطع رابطه کردم چون بهم نگفت ازدواج کرده😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم هیچ دوستی ندارم بنظرم خوبه آدم یکی دو تا داشته باشه که باهاش بره بیرون خرید و..

اره ی کافه ای بری یکم غیبت کنی😂