2777
2789
عنوان

بابام مامانمو‌پیرکردیه خاطره بگم

1048 بازدید | 48 پست

بابام خیلی زود سرگیزای الکی عصبانی میشه..و بددهن هم هست..هرجی اخلاق بدکه میتونه زنو پیر کنه و فکرشو کنید بابام داره..خلاصه ماهاهم تحمل میکردیم.و ازونجایی ک بالام تند هست اصلا مادرم محبت کلامی نداره نسبت بهش..تااینکه ازدواج کردم..و ازونجایی ک شوهرم بر عکس پدرم بودش..فهمیدم ..عه!مردای بهتری هم وجود دارن..خلاصه ۱۱سال ک باهمسرم زندگی کردم اخلاق خودمنم عوض شد.اروم شدم..لطیف شدم..مهربون تر شدم...کم کم پدرم ک‌میدید من شوهرم چجوری برخوزد میکنیم..بااحترام..چقدر بچه هام بچه های ارومی هستن..روش تاثیر گذاشته بود..وباعث شد ک حتی با منم بداخلاقی نکنه.چون میگفت دخترم و بچه هاش تحمل رفتار تند رو نداره(چون شوهرم هیچ وقت بی احترامی بهم نکرد و مهربون هست) خلاصه جریان ازینجا شروع میشه ک...بابام هربار میکفت بیاین بریم یه جایی من نمیرفتم.چون موقع رانندگی خیلی فحش میدخ..و باهمه توماشین دعوا داره قشنگ کوفتت میشه...هستید لایک کنیدکامنت بزارید بقیه رو دارم مینویسم لایکتون کنم

بگو عزیزم بی صبرانه منتظرم ادامه بزاری

یه متن زیبایی خوندم نوشته بود :برای همه خیر بخواهیم چون سعادت دیگران از خوشبختی ما نمی کاهدو بی نیازی آنها از ثروت ما کم نمی کند چه زیباست که همیشه نیک اندیشو خیرخواه باشیم در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه 

منم لایک کن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بابام خیلی دخترامو دوست داره..یع بار گفت دوست دارم یه بارم شده ببرمتون مسافرت..دیدم نمیشه بگم ن..گفت باشه..خلاصه ۵روز رفتیم سفرررررر...۳۰سال از خدا عمرگرفتم..ماوانم ۴۰ساله باهاش زندکی کرده اولین و اخرین مسافرتی بود ک واقعا بهمون خوش گذشت..بابام کل مسیر بد اخلاقی نکرد..بد دهنی نکرد..مامانمو تحقیر نکرد..به منو ابجیمم گیر نداد..کارای سنگین خودش کرد..برامون حراکی میخرید..شدهدبود به بابای دیکه...ک مامانم میکفت دوست ندارم برگردم خونه... خلاصه..همه استانو گشتیم..کلی امام زاده رقتسم..خونه دوستای بابام رفتیم...رفتیم ابشار کلات ..خیییلی خوب بود...اماااااا

واقعا؟بی صبرانه؟😄

چون خودم تو ماشین به زمین و زمان فحش

میدم مخصوصا تو ترافیک برا همین گفت بابام 

فحش میده خواستم ببینم حتما اتفاقی افتاده 

برا همین گفتم بی‌صبرانه منتظرم 😅

یه متن زیبایی خوندم نوشته بود :برای همه خیر بخواهیم چون سعادت دیگران از خوشبختی ما نمی کاهدو بی نیازی آنها از ثروت ما کم نمی کند چه زیباست که همیشه نیک اندیشو خیرخواه باشیم در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

اون ادمی ک دایم مشغول برون ریزی عصبانیتش بود..راجب هرچیزی نظر میداد و خون همه رو کرده بود تو شیشه...شب اخر سفرمون چنان بهش فشار اومده بودداز شدت درون ریزی..و قاط زده بود😅حالش بد شده بود...فک کن کسی باشی تا به لبتس طرف..مدل نشستن طرف..رنگ ماشین دیکران..کار داری..دهنت یه لحظه م بسته نیس از نیشو کنایه..حالا بمدت ۵روز شده بوداروم و صبور مهربون...بابام شب اخر سفر مریض شد

چون خودم تو ماشین به زمین و زمان فحشمیدم مخصوصا تو ترافیک برا همین گفت بابام فحش میده خواستم ببینم ح ...

😄اهان فک کردم پیاز داغشو زیاد کردی😄فحش نده دختر عادت میشه زشته

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

توی این شرایط باید چند بار تشکر وییییژه از پدرتون میکردید و از حس و حال خوبتون میگفتید تا اونم دوباره این سفر خوب رو تکرار کنه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂