2777
2789
نمیشه اینطوزبی تفاوت باشمپنج ساله

بهش بگو . 

اینکه میگم بزار بگذره هم حال خودت خوب شه هم اون یکم حالش خوب باشه برای اینکه اثر حرف نفوذ کنه روش و باعث دعوای بیشتر نشه

ارزو های بزرگ ، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشتی هم به خودت مربوط بود اگه به شوهر الانت اسیب نمیرسوندمیتونی از یک مشاور کمک بگیری؟

نه 

امروز ظهربهش گفتم بقول کاربراگفتن دلیلشوبپرس میگه من نگفتم

انکارمیکنه

گفتم دیشب گفتی ،بالاخره بزورقبول کردگفت من منظورم این نبوده توخندیدی منم گفتم اذیتت کنم

نه امروز ظهربهش گفتم بقول کاربراگفتن دلیلشوبپرس میگه من نگفتمانکارمیکنهگفتم دیشب گفتی ،بالاخره بزورق ...

اینا اذیت نیست والا

من میگم فردا روز بدتر میشه وقتی راحت تهمت میزنه

کاش از یک مشاور بشه کمک بگیری

💕🌸☘️🌹

اینا اذیت نیست والامن میگم فردا روز بدتر میشه وقتی راحت تهمت میزنهکاش از یک مشاور بشه کمک بگیری

اون مشکل داره نه مناون بایدبره مشاورعزیزم که اصلاااااااهم اعتقادی نداره

ولی ظهربهش گفتم هیچ وقت بچه برات نمیارم

اون مشکل داره نه مناون بایدبره مشاورعزیزم که اصلاااااااهم اعتقادی ندارهولی ظهربهش گفتم هیچ وقت بچه ب ...

بچه که منم نمیارم 

ولی مشاور واسه خودت میگم برو بهت بگه چیکار کنی 

شاید اونا بهتر بدونن

💕🌸☘️🌹

بچه که منم نمیارم ولی مشاور واسه خودت میگم برو بهت بگه چیکار کنی شاید اونا بهتر بدونن

چندین بارتلفنی صحبت کردم چی میگن فقط میگن درنهایت که این اخلاقش اینه میتتونی کناربیای بیانمیتونی بایدببینی بعدازطلاق حامی داری

چندین بارتلفنی صحبت کردم چی میگن فقط میگن درنهایت که این اخلاقش اینه میتتونی کناربیای بیانمیتونی بای ...

یعنی چی کنار بیای 

خب شاید کنار اومدی ک اینطوری شده

چه زندگی سختی ولی انشالله درست میشه ، ساده از این حرفاش نگذر . من میگم دوروز دیگه یچیز بدتر سرت نیاره همه ی حرفام اینه

💕🌸☘️🌹

خب اینکاروکه الانم میکنهمنظورت اینه بره به بقیه بگه؟؟؟

الان ب خودت گفته و یچیز کلی گفته 

اگه جدی جدی یچیزی گفت چی 

طرف خواب میبینه اعصابشم خراب میشه ولی ن درحدی ک بگه واقعا انجام دادی

💕🌸☘️🌹