2777
2789
عنوان

پدرم با چه رویی این پیامو داده💔خیلی حالم بده لطفاا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2896 بازدید | 145 پست
مشخصه بابات چیزی تو دلش نیس و کتک زدناش دست خودش نیس قطعامنم همسرم اوایل اینجوری بود دعوا ک میکردیم ...

۱۷ ساله منتظرم پدرم درست شه اما نشد

منتظر بودم دیگه نزنه اما زد

بهتره بگم از کتکاش دیگه دست برنمیداره چون براش شده ی عادت...بعدشم پدرم بعد هر کتکی میاد اینطوری با حرفاش مظلوم نمایی میکنه منم نرم میشم میبخشمش

اما باز تکرار میکنه..🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چطور قضاوت کنم ولی همینقدر که ناراحتی تو براش مهم بوده نشسته فکر کرده راجب صحبتهات و بهت پیام داده بنظرم براش خیلی با ارزشی شاید مواقع عصبانیت از کوره در بره ولی شما انقدر براش مهم بودی که ذهنشون مشغول کردی راجع بهت فکر کرده و با احترام بهت پیام داده 

پس برای روحیه خودت هم که شده باهاش ارتباط نگیر. نمیگم قهر فقط جوری که تو آسیب نبینی این رفتارها توی ...

من دوماهه باهاش قهرم

و حس راحتی دارم واقعا....تصمیم گرفتم دیگه باهاش هم کلام نشم

۱۷ ساله منتظرم پدرم درست شه اما نشدمنتظر بودم دیگه نزنه اما زدبهتره بگم از کتکاش دیگه دست برنمیداره ...

ای بابا میفهمم چی میگی عزیزم

جوابشو نده اصلا و تو خونه ام محلش نذار

و باهاشم سعی کن خیلی حرف نزنی و دعوا نکنی حس میکنم توام یکم لجباز و غدی

منظورت از اینکه مادرت پشتشه یعنی چی ؟

یعنی میگه بزن 

یااهمیت نمیده و مهم نیست

مادرت رو نمیزنه؟

الان مادرت شما رو سپر بلای خودش نکرده؟

مادرت بعد از کارهای بابات دلجویی نمیکنه و نمیگه بابات منظوری نداره یا دست خودش نیست

نمیدونم چطور قضاوت کنم ولی همینقدر که ناراحتی تو براش مهم بوده نشسته فکر کرده راجب صحبتهات و بهت پیا ...

دیشب خیلی حرفای بدی راجبش گفتم و اونم شنیده...

حقیقتش ایشون بعد از هر کتکی ک میزنه میاد این حرفارو میگه.. منم زودباور میکنم و میبخشم

اما باز تکرار میکنه

خواستم بگم این اولین حرفاش نیست🖤فقط حرفاش قشنگه وگرنه عملش غیرممکنه

ای بابا میفهمم چی میگی عزیزمجوابشو نده اصلا و تو خونه ام محلش نذارو باهاشم سعی کن خیلی حرف نزنی و دع ...

نه عزیزم دوماهه ک باهاش قهرم

و بهترین حس ممکنو دارم

چون هرکاریم بکنم واکنش نشون نمیده حس میکنم خیلی راحتم...شما بودی باز حرف میزدی باهاش؟ با وجود راحتیت

دیشب خیلی حرفای بدی راجبش گفتم و اونم شنیده...حقیقتش ایشون بعد از هر کتکی ک میزنه میاد این حرفارو می ...

این حرفها رو به کی میگفتی خوبه اون لحظه واکنش نشون نداده یا عصبانی نشده بازم کتکت بزنه؟