2777
2789
عنوان

پدرم با چه رویی این پیامو داده💔خیلی حالم بده لطفاا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 4068 بازدید | 164 پست
خدا به دادت برسه عمویی نداری بهش بگی این موضوع و شاید بتونه باهاش حرف بزنه و

دارم

اما نمیخوام کوچیک شم یا کسی از این موضوع چیزی بفهمه.. چون همه الان فکرمیکنن بابام برام بهترینه

ببخشید متن پیام ها رو نخوندم انگار. توجیه میکنه کارش رو میگه بی احترامی این حرف خیلی کلیه مثلا چه چیز پدرت میخواد خودش رو تبرئه کنه همه چیز رو میبافه به هم

الان یه مورد بی احترامی که واقعا من به عنوان گناه در نظر میگیرم مثلا جلوی دیگران یا.  مهمون بیام از عمد.   رفتار بد یا حرف بدی بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مقاومت میکنی و. باهاش. حرف نمیزنی بهتر شده؟ یعنی دیگه نمیزنتت؟

وقتی باهاش حرف نمیزنم اصلا کاریم نداره حتی یا هرکاریم بکنم... اما وقتی باهاش خوبم و ازم چیزی ببینه دیگه رحم نداره

۴۳ سالشونهاونارم میزنه اما نه در حد من. خیلی اروم که فقط ساکت شن....

مادرت این وسط نمیگه این بچه هارو چرا میزنی ؟اعتراضی چیزی

ایشون فکر نکنم درست بشه شخصیتش شکل گرفته

شما سعی کن کاری به کارش نداشته باشی با احترام برخورد کن حتی اگر تو دلت تنفر داری

تا موقعی که از خونه در بیای و بری سر خونه زندگی خودت

و حتما با روانشناس حرف بزن

حتما روان شما هم اسیب دیده و مشکلاتی از قبیل کمبود عزت نفس یا خودکم بینی یا مشکلات دیگه ای ممکنه برات پیش اومده باشه بخاطر اسیب هایی که از پدرت دیدی 

شما از الان برو و تحت نظر باش که حل بشه و این چرخه همینجا متوقف بشه

مشخصه بابات چیزی تو دلش نیس و کتک زدناش دست خودش نیس قطعا

منم همسرم اوایل اینجوری بود دعوا ک میکردیم کتک کاری میشد شدید الان یکم بهتره من سعی میکنم دعوا رو کش ندم ک به اونجا برسه همسر منم بعدش مث چی پشیمون میشد و معذرت خواهی میکرد و هرکاری میکرد تا از دلم دربیاره دست خودش نبود و تعادل نداشت اصلا نمیفهمید

توام به نظرم با پدرت دهن به دهن نشو ک دعواتون بالا بگیره و کتک بزنه هرچیم گفت تو سعی کن کوتاه بیای چون پشیمون میشه از کارش

خب خداروشکر مشروب هم میدونی صددرصد مصرف نمیکنن؟ میخوام دلیل کتک زدن رو بفهمم. اینطور که پدرت اینطور ...

عزیزم پدرم اصلا اصلاااا سمت این چیزا نیست مطمعنم. فقط سیگار میکشه همین

دلیل کتک زدناش اینه که خیلی کوچیکن

خجالتم میاد ب زبون بیارم

بخاطر ظرفا بخاطر لباسا بخاطر.... همینقد بی اهمیت

مادرت این وسط نمیگه این بچه هارو چرا میزنی ؟اعتراضی چیزیایشون فکر نکنم درست بشه شخصیتش شکل گرفتهشما ...

نه متاسفانه مادرم پشتشه...

اصلا ادمی نیستم که دورو باشم

اصلا نمیتونم بهش محبت کنم در حالی که ازش متنفرم

وقتی باهاش حرف نمیزنم اصلا کاریم نداره حتی یا هرکاریم بکنم... اما وقتی باهاش خوبم و ازم چیزی ببینه د ...

پس برای روحیه خودت هم که شده باهاش ارتباط نگیر.  نمیگم قهر فقط جوری که تو آسیب نبینی این رفتارها توی مدرت نهادینه شده زدن ولی کنترل توش نیست چون در اون موقعیت اصلا شدت رو برای شما نمیتونه کنترل کنه بعد با این موارد پیام توجیه میکنه کاری غیراز پیام هم انجام میده هدیه ای یا چیزی دیگه ای