2777
2789
عنوان

پدرم با چه رویی این پیامو داده💔خیلی حالم بده لطفاا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2575 بازدید | 143 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت از اینکه مادرت پشتشه یعنی چی ؟یعنی میگه بزن یااهمیت نمیده و مهم نیستمادرت رو نمیزنه؟الان مادر ...

نه عزیزم مادرم نمیگه بزن

اما طرفداری میکنه ازش

همیشه پشت پدرمه و حقو ب اون میده

یه بارم نشد سمت من باشه.....

بله میگه به من و مادرت بی احترامی میکنی.

بله میکنم چون تحملی نمونده

۱۷ ساله ساکت موندم و دیگه تحمل و صبر و طاقتی نمونده و متاسفانه بی احترامی میکنم ک دست خودم نیس

مادربزرگ نداری بری پیش اون یا مثلا مادربزرگت بهش بگه از این کار دست وردار

دارم اما هیچکس نمیدونه پدرم اینطوره

همه فکرمیکنن بهترینه و....

چون نمیخوام کوچیک و خار شم جلو بقیه

💔

درکت میکنم ، دونه دونه حرفاسو که خوندم انگار بابای خودمه ، میدونم چقدر یخته ، منم کتک خوردم اذیت شدم ، خیلی ، منت شنیدم 

الان که جواب میدم دختر بدی ام

اما خواهرم از همون اول جوابشو داد و جلوش وایساد ، باز دختر خوبیه

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

درکت میکنم ، دونه دونه حرفاسو که خوندم انگار بابای خودمه ، میدونم چقدر یخته ، منم کتک خوردم اذیت شدم ...

براهمینه میگم که ساکت موندن اونارو شجاع تر میکنه..

هم برا زدن

هم تحقیر کردنمون

زمانی که ساکت موندیم اونا بهتر نشدن بلکه بدتر شدن.. پس دیگه احترام چرا بزاریم؟

وا بیچاره مگه چی گفته خب اگه تو واقعآ بی احترامی میکنی حق داره بزنت منم بچم یا خواهربرادر کوچیکترم بخان بی احترامی کنن میزنمشون یا حالا ی جوری جواب حرف بیخودشونو میدم حالشون بد شه

براهمینه میگم که ساکت موندن اونارو شجاع تر میکنه..هم برا زدنهم تحقیر کردنمونزمانی که ساکت موندیم اون ...

دقیقا منم نظرم همینه

من با خودم میگم جدیدا چه حرف بزنم چه نزنم کتک میخورم پس بزار حرفمو بزنم و کتک بخورم دلم نسوزه

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

وا بیچاره مگه چی گفته خب اگه تو واقعآ بی احترامی میکنی حق داره بزنت منم بچم یا خواهربرادر کوچیکترم ب ...

امثال شما و پدرم چون از بچگیتون عقده دارید شغلتون فقط زدنه...البته هنرتونه

اگه قراره ب بچه ظلم کنید چرا بچه دار میشید؟