2777
2789

از وقتی از شوهرم و کاراش دارم دلسردتر میشم اون حس خلا بیشتر میشه

دوس دارم یکی باشه حمایتم کنه پشتم باشه دلم بهش گرم باشه وقتی میبینم از شوهرم ابی گرم نمیشه دلم یه مردیو میخواد

حالا جواب اون چرایی که میگفتم چجوری طرف هم شوهر داره هم با یکی دیگس

میدونم با کس دیگه بودن ارامش نمیاره برام میدونم فقط بحاطر نیازش میخواد زنو میدونم جز ابروم بره چیزی نیست

هیچ اقدامی نمیحام کنم برای با کسی بودن فقط اومدم بگم دیگرانو قضاوت نکنیم من قضاوت میکردم و نفرین میکردم و حالا میبینم خودم اون حس خلا چقد داره منو به بی راهه میکشه

خدایا خودت هوامو داشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم مشکلتون حل بشه 

ولی ببخشید زن نجیب هیچگاه به سمت چنین افکاری کشیده نخواهد شد .. مگه ی همه زندگی فقط حس عشق و حمایت مرده ؟ یا جدایی یا اینکه خیلی چیزا هست ادم بتونه خودشو مشغول کنه .افکار پلید ب ذهنش نیاد 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

اینم بگم این حسه خلا هیچوقت هی مردی نمتونه حتی تو ذهنم برام پر کنه حتی وقتی خیلی از دستش ناراحتم بازم مطمئنم بهترین مرد واسه منه و هیچ کس نمیتونه جاشو واسم بگیره

دخترم تمام زندگی من
این اتفاق واسه منم میفته. مقطعیه گذراست. به این فکر کن که مردای دیگه به مراتب بدیهاشون بیشتر از شوهر ...

گذرا نیست 

فقط دارم میجنگم با احساسم و خودم دارم نابود میشم

منم همین حسی که تو داشتی و داشتم حسابی سرد بودم حتی دلم میخواست فقط یکی باشه که دستامو بگیره افسرده بودم خیلی

الان یکم زندگیم بهتر شده خداروشکر.

من واقعا درکت میکنم و میدونم چه حسی داری گلم

امیدوارم مشکلتون حل بشه  ولی ببخشید زن نجیب هیچگاه به سمت چنین افکاری کشیده نخواهد شد .. مگه ی ...

قضاوت نکن عزیزم

منم یروزی همین حرفارو میزدم

حتی اونارو لعنت میکردم

امیدوارم مشکلتون حل بشه  ولی ببخشید زن نجیب هیچگاه به سمت چنین افکاری کشیده نخواهد شد .. مگه ی ...

وقتی جاش نیستی نگو این حرفو

منم همین حس اینو داشتم خیلی سخته مرد خونه با ادم سرد سرد باشه

منم همین حسی که تو داشتی و داشتم حسابی سرد بودم حتی دلم میخواست فقط یکی باشه که دستامو بگیره افسرده ...

من اعتمادمو از دست دادم فکر نمیکنم زندگیم درست بشه

قضاوت نکن عزیزم منم یروزی همین حرفارو میزدم حتی اونارو لعنت میکردم

نه من شما رو قضاوت نکردم عزیزم 

اتفاقا از نظر من شما یک زن نجیبی که این افکار شده برات دغدغه و تاپیک‌زدی 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
وقتی جاش نیستی نگو این حرفو منم همین حس اینو داشتم خیلی سخته مرد خونه با ادم سرد سرد باشه

خوشحالم که یکی درکم کرد

انقد کم دارم که وقتی یه زوج خوشحال و خوشو میبینم ناخواگاه بغض میکنم و اشکام میاد