2777
2789
عنوان

حسی که به سمت بیراهه میکشونه منو.خدایا خودت مراقبم باش

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 86 پست
مهين خانم نبايد اجازه بدى اين خلاء وسيعتر بشه. بايد پرش كنى. گاهى بايد پذيرفت كه اون حس حمايت و عشق ...

من از روزي كه خلا رو فهميدم رفتم سراغ يادگيري پيانو .. درمان قطعي نيست اما ارومم ميكنه

ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم
میگه اسم مشاورع نیار من روانی نیستم من پول مفت ندارم برم بشینم اونجا اون چرت و پرت بگه پول منو بزن ...

بگو روانی نیستی روانی نمیره مشاور تو بخاطر من میری تا مشکلمونو حل کنیم

۹۹/۹/۹  💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن کتک خوردن اونارو نمیخوام ولی بی انصافی و ظلم بهمو طاقت ندارم

اگر عشقى به شوهرت ندارى و بچه هم ندارى و مشكلات غير قابل حل هست با مشاوره و مشورت بزرگترها تا هنوز بچه نداريد جدا شو.

پدران و مادران عزیز با تمام وجودمان دوستتان داریم.
اعتمادتو از دست دادی اون باید بفهمه یکاری کنه تا توارامش پیدا کنی و بعید میدونم بفهمه

دقیقا نمیفهمه

دوران عقد دروغاشو توجیح میکرد ولی دارم میبینم دروغگوعه حرفا ایه

خستم 

خدایا خودت هوامو داشته باش
دقیقا نمیفهمه دوران عقد دروغاشو توجیح میکرد ولی دارم میبینم دروغگوعه حرفا ایه خستم 

کاش همون موقع قیدشو میزدی بگو اگ نیای مشاوره درس نشه این زندگی من هز زندگیت میرم ب دروغات بیشتر پرو بال بدی مواظب باش بچه دار نشی با این شرایط

۹۹/۹/۹  💖💖
بگو روانی نیستی روانی نمیره مشاور تو بخاطر من میری تا مشکلمونو حل کنیم

حتی خانوادم حاضرشدن هزینه مشاوره رو بدن گفت ایه نازل بشه نمیام پیش اون یارو😖

هروقت رد میشیم میگه مشاورت

یه چیزایی میگفت هرهر میخنده مسخره میکنه

من از روزي كه خلا رو فهميدم رفتم سراغ يادگيري پيانو .. درمان قطعي نيست اما ارومم ميكنه

خيلى خوبه سميرا جون، من رفتم دنبال گيتار يكسال پيش يه آقاى آروم و جوون گيتار ياد مى گرفتم، اسمش رو هرچى فكر مى كنم يادم نيست مال ١٥ سال پيش هست، ولى متاسفانه من اصلا استعداد موسيقى نداشتم وچيزى ياد نگرفتم ولى واقعا آرومم مى كرد.

کاش همون موقع قیدشو میزدی بگو اگ نیای مشاوره درس نشه این زندگی من هز زندگیت میرم ب دروغات بیشتر پرو ...

نمیذارم بغلم کنه چه برسه به رابطه

سفت گرفتم خودمو درمورد بچه

بچه ای هم بیاد قطعا سقطش میکنم گناه داره بیاد عذاب بکشه

خودت نميتوني تنهايي مشاوره بري؟

راهكارهاي جديد .. حرفاي مثبت .. كمك ميكنه ها

من يه مدت دخترم رو بخاطر شيطنت هاي مدرسه و لجبازيش پيش مشاور ميبردم انقد انرژي مثبت داشت و خودمم رو هم تغيير داد .. خيلي كمك خوبي بود 

دريچه هاي جديدي روم باز شد

ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم
۲ماهه عروسی کردیم نزدیک۴ساله تو زندگیمه

دروغ گفتن چيزى نيست كه راحت بشه ازش گذشت. من خيلى رو اين مورد حساس بودم و اصولا آدم هاى اطرافم دروغگو نبودن. به نظرم بيشتر فكر كن. دوست ندارم كسى رو تشويق به جدايي كنم چون پشت جدايى بهشت منتظر آدم نيست ولى مى تونه آدم رو از جهنم نجات بده. اگر فكر مى كنى تو جهنم هستى و عذاب مى كشى جدا شو.