2777
2789
عنوان

حسی که به سمت بیراهه میکشونه منو.خدایا خودت مراقبم باش

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 86 پست
قضاوت نکن عزیزم منم یروزی همین حرفارو میزدم حتی اونارو لعنت میکردم

سعی کن سر خودتو گرم کنی و به افکار توجهی نکنی..

برو کلاس ورزش,پیاده روی کن.کتابهای روانشناسی بخون یاا سی دی های دکتر هلاکویی روو بگیر و نگاه کن.اینم بدون مردا همه سر و ته یه کرباسن.هیچکدومشون خوب نیست.چه همسر آدم باشه چه دوست پسرش..99درصد مردا زنو بخاطر استفاده از جسمش میخوان.شاید این حرفم بعضی ها رو ناراحت کنه ولی یقین دارم جز این نیست..

سر خودتو با چیزهای مثبت گرم کن و اجازه نده بخودت که وارد راه های بد بشی.از خدا بخواه کمکت کنه.

نیکی چو از حد بگذرد،،نادان خیال بد کند..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما از کجا میدونی من این درد رو نکشیدم  خودم یه همسر سرد دارم که اگه برگردم عقب عمرا باه ...

طرف نیاز داره و احساس داره گفتن احساس هیچ کجای دنیا جرم نیس 

طرف داره دردو دل میکنه نگفت رفتم با یکی دوس شدم حال کنم صفا کنم که

طرف خسته س از این دنیا از زندگیش

دوتا گوش شنوا میخواست برا گفتن‌دردو دلش همین بزار راحت ادما دردودل کنن و ما راهنمایی کنیم 

چرا عادت کردیم تا زنی درمورد مشکلاتش و احساسش میگه سریع میگیم داغونه در حالی که با همدردی میتونیم خیلی راحت دلشو اروم کنیم

اینجوری خودتو نابود میکنی خودت دکتر خودت باش خودتو از این وضعیت بکش بیرون منم ی مدت اینجوری بود اهنگ ...

معلومه حسامون یکیه ۱ماهه اهنگ غمگین گوش میدم و اشک میریزم 

خدایا خودت هوامو داشته باش
اینجوری خودتو نابود میکنی خودت دکتر خودت باش خودتو از این وضعیت بکش بیرون منم ی مدت اینجوری بود اهنگ ...

چیکار کردی که درست شد

جوری حرف میزنی انگار ماها قدیسه ایم  فکره دیگه گاهی هرز میپره جانماز,آب نکشید انسان ممکن الخطا ...

خیر قدیسه نیستیم ولی همه چیز از افکار ما شروع میشه .. به هر چیز بیشتر فکر کنی کم کم بهش جامه ی عمل میپوشونی ..پس باید افکار رو کنترل کرد 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
ترجیح دادن خانوادش به من و دعوا بامن بخاطر دلخوری اونا دروغگو بودن دایم تو فکره  حرف میزنم ب ...

خب مشاور نگف راه درمانشو ببر دکتر خوب بشه از اول اینجوری بود؟؟ سخته واقعا ولی تو واس زندگیت بجنگ ببرش دکتر ببرش مشاوره بفهمه زندگی با افسرده بودن ی گوشه نشستن تو فکر بودن نمیشه گذشت

۹۹/۹/۹  💖💖

منم هیچ وقت قضاوت نمیکنم خانومایی رو که به اینجور جاها کشیده میشن . 

نیاز عاطفی و امنیت روانی خیلی در زن قویه واصلیترین نیاز هرزنیه و فقط یه نیازه مثل نیاز به آب. وقتی ارضا نشه میتونه مشکلاتی از این قبیل بوجود بیاره. 

دیدین وقتی گرسنه این و نیاز به غذاتون تامین نشده هرچی ببینین هوس میکنین ازدر هر مغازه ای که رد میشین دوست دارین یه چیزی بخرین حتی ممکنه اون خوراکی اصلا حزو علاقه هاتون نباشه ولی وقتی گرسنه این همون روهم هوس میکنین بخورین وای اگه بوی غذا یا نون به مشامتون برسه پاتون سست میشه حالا دیکه بدترش اگه بخاطر بی غذایی درشرایط بحرانی قرار بگیرین حتی یه نون خشک و خراب رو هم میخورین ) این دیگه اوجشه مثلا تو بیابون). فقط بخاطر اینه که یه نیاز اساسیتون برطرف نشده و اکه هرچی بخورین تو اون شرایط کسی حق نداره سرزنشتون کنه چون در شرایط شما نبوده. نیاز عاطفی هم دقیقا همینه فقط یه نیاز اساسیه که اتفاقا تو زن قویتره و مهمتر اگه ارضا نشه از راههای دیگه دنبال ارضای خودش میگرده . 

که خب البته استارترمون اونقدر ارادشون قوی هست که درمقابلش دارن ایستادگی میکنن

اینارو گفتم فقط برای اینکه بدونیم اگرم کسی کاری کرد هرچند خیانت اصلا توجیه نداره و درست نیست به هیچ وجه ولی قضاوت نکنیم. توحهمون رو معطوف کنین به اینکه برای اون نیاز چیکار کنیم.

استارتر جان برو پیش مشاور با شوهرت حرف بزن خواسته هات بگو بهش

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
حتی بهترین مرد دنیا اگر به سمت زن شوهردار کشش پیدا کنه یک متجاوز حساب میشه مگه میشه به یه متجاوز تکی ...

میدونم همه اینارو میدونم دارم مقابله میکنم با حسم

از خدا گله دارم چرا اینجوری باشه زندگیم که اینجوری بشم

از خدا میخوام اینجوری امتحانم نکنه 

امیدوارم مشکلتون حل بشه  ولی ببخشید زن نجیب هیچگاه به سمت چنین افکاری کشیده نخواهد شد .. مگه ی ...

دوست نازنين

بحث نجابت نيست، عشق يه نيروى درونى و غريزى هست كه انسان بهش نياز داره در هر مقطع سنى. 

حتى بچه اى كه حس اعتماد و عشق رو از نزديكانش نبينه با خلاء روحى بزرگ مى شه. زن و مرد هم مجزأ از اين قانون نيستن.

مخصوصا زنان چون بيشتر احساساتي هستن.

گاهى با طلاق و جدايي خيلى مشكلات حل مى شه ولى گاهى جدايي كوهى از مشكلات بعدى رو پشتش به همراه مياره. بهتره واقع بين باشيم و كسى رو متهم به گناه نكنيم.

پدران و مادران عزیز با تمام وجودمان دوستتان داریم.
خوشحالم که یکی درکم کرد انقد کم دارم که وقتی یه زوج خوشحال و خوشو میبینم ناخواگاه بغض میکنم و اشکام ...

این دوران تو زندگی همه کم و بیش بوجود میادادمها تو این شرایط شناخته میشن بعدم همون محبتی که میخوای به یکی دیگه بکنی بی قید و شرط به شوهرت بکن نتیجشو میبینی 

مشکل اینه زنها حسودن انتظار دارن شوهراشون مادرشون یا خواهرشون را کتک بزنن تا تو زندگیشون ارامش داشته باشن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏