2777
2789
عنوان

فقط اون اسکلی ک معلمی رو بالاتر از پرستاری میدونه 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 74 پست
من کارمندم جاریم پرستار والا به دخترامون میگیم برید فرهنگیان

جالب اینه مادر خود من پرستار درجه دار و درامد بالای بیمارستان بود 

تو انتخاب رشته ی من خودشو داشت شهید میکرد که سلامت روانت مهمه بزن دبیری 

❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم ایراد جایی که شغل های حساس ما که باید حقوق خوب داشته باشه تا راحت تر کار کنه کمترین حقوق دارن 

من خودم پرستارم هفده تومان حقوقمه 

یه معلم پانزده تومان 

یه پلیس دوازده تومان 

واقعا آدم می مونه چی بگه

چطور این تاپیکا پرستاری سخت و بیخود و فرسایشی ولی بحث حقوق ک‌میشه معلما میگن ما چرا حقوقمون از پرستارا کمتره مدام حقوق خودشون با پرستارا مقایسه میکنن 😐😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

تو کشورهای خوب و موفق معلم بهترین جایگاه و شأن اجتماعی رو داره و تو ایران حتی به خودت اجازه میدید بسیار زشت و بی ادب توهین کنید ،

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

خودت چیکاره ای؟؟؟ 

حس میکنم حسادت میکنی ب معلما 

فرهنگیان ی آزمون دیگه هم داره ک سخته گذینش و مصاحبه دار و سختی خودشو داره ضمن اینکه با پوووول میشه پزشکی و اینا خوند ولی فرهنگیان هیچچ راهی جز کنکور فرهنگیان نداره فامیل ما هیچ گوهی سرش نمیشد با مول تو روسیه داره دندون میخونه دختر داییمم با رتبه ۱۸۰۰ رفت فرهنگیان خوند پسر خالمم اگسال با تراز ۹ هزار رفت فرهنگیان بسه حسادت

من کارمندم جاریم پرستار والا به دخترامون میگیم برید فرهنگیان

آره منم یه پرستار میشناسم خیلی دختره طفلی پیر شد از شیفت شب بخدا میگم اصن پوستش زیر چشمش ریخته

قطعا فرهنگیان بهتره 

جالب اینه مادر خود من پرستار درجه دار و درامد بالای بیمارستان بود تو انتخاب رشته ی من خودشو داشت شهی ...

اره بخدا من کارمند دادگستریم یعنی اصلااااا سمت این شغل نیاین جاریم پرستاره بنده خدا با شیفت شب و همراه های زبون نفهم داغونه

چرا هنوز فرهنگ احترام  رو  ندارید و درک ندارید که نباید به هیچ قشری توهین کرد. کاملا از روی کینه و حسادت حرف می زنی.  قرار نیست چون نتونستی معلم بشی و لیاقتشو نداشتی با بغض و کینه توهین کنی

اره بخدا من کارمند دادگستریم یعنی اصلااااا سمت این شغل نیاین جاریم پرستاره بنده خدا با شیفت شب و همر ...

کلا باید قبول کرد که بیم مشاغل کارمندی از لحاظ ساعت کار و سختی معلمی برای خانمها مناسب تره 

و چون ساعت کاریش به خصوص دبیری محدوده امکان ادامه تحصیل یا شغل دوم هم داره بازم 

❤️‍🩹

خوبه ماهم مثل خودت بی ادب باشیم بگیم پرستارا با دکترا میریزن رو هم ؟

یا دکترا و همراه بیمار مدام بهشون توهین میکنن؟

والا بخدا 

حالا خودت که پرستار نشدی هنوز چرا اینقدر توهین میکنی؟

خودت چیکاره ای؟؟؟ حس میکنم حسادت میکنی ب معلما فرهنگیان ی آزمون دیگه هم داره ک سخته گذینش و مصاحبه د ...

زنیکه گاو اخه تراز ۹۰۰۰فرهنگیان کاری دارع؟بیسواد جون من کلی دوست و اشنا دارم براحتی وارد آموزش پرورش شدن با پول و پارتی😂ولی پزشکا واسع دستشون چندسال پشت میمونن بلکه بشه

سنگر بگیر میان می‌خورنت معلمای سهیمه ای و...

از افراد فامیل ۱۰ نفر معاون از بین این ۱۰ نفر یکی فقط سهمیه داشت ک اونم ترازش ۹ هزار بود یعنی عالی حتی بدون سهمیه هم قبول بود چرت گفتن بسه