میخواین براتون ۱۰تا کارنامه بزارم که با چه درصدایی فرهنگیان قبول میشن😑😂ریاضی ۵ و ۱۰ درصد اکثرا😂 معلمی شغل مادرشوهر پسنده و تو این مملکت ضدزن قطعا بهترین گزینه واسه زنیکه های ترشیدس😎اکثر معلما دو کیلو سیبیل و مانتوهای تا نوک پا دارن ک استخدامشون ب مشکل نخوره😂😑هرکی زندگیش شخمیه بهش پیشنهاد میدن برو معلم شو ولی هیشکی نمیگه برو پزشک یا پرستار شو چون ۱۰۰سالم کنکور بدن نمیتونم بیارن😑😂معلمی رو هرکسی میتونه بیاره ولی پزشکی و پرستاری خیر
چطور این تاپیکا پرستاری سخت و بیخود و فرسایشی ولی بحث حقوق کمیشه معلما میگن ما چرا حقوقمون از پرستارا کمتره مدام حقوق خودشون با پرستارا مقایسه میکنن 😐😂
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
فرهنگیان ی آزمون دیگه هم داره ک سخته گذینش و مصاحبه دار و سختی خودشو داره ضمن اینکه با پوووول میشه پزشکی و اینا خوند ولی فرهنگیان هیچچ راهی جز کنکور فرهنگیان نداره فامیل ما هیچ گوهی سرش نمیشد با مول تو روسیه داره دندون میخونه دختر داییمم با رتبه ۱۸۰۰ رفت فرهنگیان خوند پسر خالمم اگسال با تراز ۹ هزار رفت فرهنگیان بسه حسادت
چرا هنوز فرهنگ احترام رو ندارید و درک ندارید که نباید به هیچ قشری توهین کرد. کاملا از روی کینه و حسادت حرف می زنی. قرار نیست چون نتونستی معلم بشی و لیاقتشو نداشتی با بغض و کینه توهین کنی
خودت چیکاره ای؟؟؟ حس میکنم حسادت میکنی ب معلما فرهنگیان ی آزمون دیگه هم داره ک سخته گذینش و مصاحبه د ...
زنیکه گاو اخه تراز ۹۰۰۰فرهنگیان کاری دارع؟بیسواد جون من کلی دوست و اشنا دارم براحتی وارد آموزش پرورش شدن با پول و پارتی😂ولی پزشکا واسع دستشون چندسال پشت میمونن بلکه بشه