2777
2789
عنوان

نمیتونه باهاش ازدواج کنه پژمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1626 بازدید | 78 پست

همش بازی سرگرمی انحراف افکار عمومی بازی سوژه رژیم برای سوار شدن بر موج 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

عزیزم جمله اول و دومت با هم نمیخونه

میگم دیگران که ازش تعریف میکنن چون اصلا بهش نمیخوره آدم خب عقل داره چشم داره ولی باز هم با این وجود هیچکس رو نمیشه شناخت ینی یک درصد هم به حرف بالاییم فضا دادم که ممکنه اشتباه باشه

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی پشت هیچکدوم رو نگیری به همین راحتی😊

دقیقا همین کارو کردیم ب همین راحتی !!!

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

بدبخت فراری دادن از مملکت با این چرت و پرتا، هنوز که چیزی ثابت نشده

بعد هم امام علی وارد یه خونه میکنن میگن برو با چشم خودت ببین و حکم صادر کن امام هم وارد خونه میشه و چشماش میبنده و میگه من چیزی ندیدم با اینکه مطمئن بوده که عمل حرام انجام شده، چه جور چیزی که اصلا در جریانش نیستیم و قاضی حکم نداده اینقد در موردش داستان سرایی میکنیم

زمان همه چی رو مشخص میکنه 

متجاوزا مگه چه شکلین؟ شکل خاصی دارن که جمشیدی اون شکلی نیست؟

بر اساس رفتار و سابقه که تا الان شنیدم گفتم نه ظاهر

متجاوز شاخ و دم ندارد ک

حرف آخرم رو بخون

میگم با این حساب که طرف اصن بهترین آدمه اصن رو دستش نیست بازم ممکنه یک درصد یک نقطه تاریک تو وجودش باشه که کسی ندونه من که ازش طرفداری نکردم

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
بر اساس رفتار و سابقه که تا الان شنیدم گفتم نه ظاهرمتجاوز شاخ و دم ندارد کحرف آخرم رو بخونمیگم با ای ...

جمله اولت گفتی خداییش معلومه اونکاره نیست

منم میگم متجاوزا شکل خاصی ندارن که از رو چهار تا فیلم بفهمی اونکاره س یا نه

رژیم نه 'دولت

ن قم خوبه ن کاشون لعنت به هردوتاشون 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر