چرا خدا و اماما صدامو نشنیدن اونهمه التماسشون کردم
چرا من کسیو ندارم
کاش مرگم برسه کاشششش😭😭😭😭
لطفا برای خوب شدن من یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
دو سال صبر کردم دعا کردم دو سال هر ثانیش دست به دعام
دارم درد میکشم هیچی رو ندارم خدا اینارو ندید
همین الان به خودکشی فکر میکردم ببین به کجا رسیدم به کجا 😭😭😭
لطفا برای خوب شدن من یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️
ب خدا نگو مشکلات بزرگ دارم به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم.التماس تفکر
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
دو سال صبر کردم دعا کردم دو سال هر ثانیش دست به دعام دارم درد میکشم هیچی رو ندارم خدا اینارو ندید هم ...
به زمانبندی خدا شک نکن میوه صبر شیرینه
ب خدا نگو مشکلات بزرگ دارم به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم.التماس تفکر
این بنده خدا بیماره و داره درد میکشه و خودش هم از. خداوند غافل نیست اگه تاپیکاشو ببینی، این جمله کلیشه ای که گفتین برای یک ادم بیمار نیست برای کسیه که تو کارش گرفت و گیره نه کسی که از درد درمانده شده
عزیزم مستقیم از خدا بخواه خدا وقتی تو قلبت هست میشنوه بیماریت چیه گلم از راه گیاهی نمیشه پیگیر شی
یه بیماری اذیت کننده دردناک درمان نداره
عزیزم دور از جونت جز مرگ همه چی چاره داره مشکلت چیه گلم
درمان داره
کاش مشکلم مردن خودم بود کاش
کاش قصه زندگی منم زودی تموم بشه
خیلی ناراحت شدم گلم خدا خودش راه بذاره جلو پات ..عزیزم گیاهی اقدام کردی ؟؟حداقل برا تسکین دردت از م ...
طب سنتی نرفتم میخوام امتحان کنم
ممنون ❤️🥺