2777
2789
عنوان

بچه سوم نمیخام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23025 بازدید | 348 پست
منم چند روزه مشکوکم به بارداری دو تا بچه دارم،شوهرم آدم خوبی نیست و کلا حوصله بچه جدید هم دیگه ندارم ...

اانشالله باردار نیستی

خب یه آزمایش بده تا مطمئن شی تا دیر نشده

بعدم سر خود هر قرصی نخور 

به خودت رحم کن

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم ،به هرکی ازآشناهام گفتم گفتن اشتباه نکن ،شرایطت سومی رونداره همیناهم کلی براشون کم گذاشتی

چرا به بقیه میگی اشتباه میکنی این یه تصمیم شخصی و خصوصیه بین تو و شوهرت اینجوری بهشون اجازه میدی در مورد زندگیت نظر بدن.  بگو من برا بچه هام کم نزاشتم 

منم شوهرم بچه چهارم میخاد خیلی هم جدی و مسر من اعصابش ندارم وگرنه عاشق بچه ام ولی واقعا توانش ندارم ...

وضعتون خوبه؟ 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
باور کنید سه تا از دوتا برای تربیت خیلی بهتره تربیت سه بچه راحت تره تا فقط دوتافقط دل دادن به کار می ...

اره همینطوره 

من میخاستم برم دکتر رژیم بگیرم شانسم دکتره ایران نیس... حالا یه دکتر دیگه پیدا کردم ببینم چی میشه

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

اصلا به رژیم و اینا اعتماد نکنی من سفت و سخت رژیم گرفتم ولی الکی بودروش مطمین تری انتخاب کن

آخه ای وی اف خییییلی عوارض داره. من فامیل نزدیکم ناباوری داشت مجبوری انجام داد الان بچه اش 9 ساله اشه تا دوسال پیش به یدفعه غش می‌کرد 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

عزیزم رژیم صددرصدی نیست.. منم برای دومی رفتم رژیم.. شنبع میرم ان تی ببینم چیه.. شمام ای وی اف کن اگر ...

ای وی اف خییییلی عوارض داره. من فامیل نزدیکم ناباوری داشت مجبوری انجام داد الان بچه اش 9 ساله اشه تا دوسال پیش به یدفعه غش می‌کرد 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

عزیزم رژیم و دکتر و آی یو آی برای تعیین جنسیت کشکه.اگه واقعا می خوای تعیین جنسیت کنی باید آی وی اف ک ...

ای وی اف خییییلی عوارض داره. من فامیل نزدیکم ناباوری داشت مجبوری انجام داد الان بچه اش 9 ساله اشه تا دوسال پیش به یدفعه غش می‌کرد 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

دلم پر میزنه برا بچه دوم. اما میترسم. از بی پولی. حقوق معمولی داره شوهرم الان همه چی گرونه میترسم یک ...

و من نیز..البته شوهرم میگه بزار چند وقت هم بگذره ولی من میترسم بعدا حوصله نداشته باشم.۳۱ هستم.و اینکه اختلاف سنی دو بچه داره خیلی بیشترمیشه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی