2777
2789
عنوان

بچه سوم نمیخام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32184 بازدید | 483 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا یعنی انقدر اراده نداری محکم بگی نهاومدی تاپیک زدی و استیکر گریه میزاری🤔🤔🤔بخدا بچه ی ۱۰ ساله ...

ببین عزیزم من یکساله مقاومت کردم توازشرایط زندگیم چی میدونی مثلا وقتی مخالفت میکنم پشتوانه ای ندارم منو حمایت کنه خانوادم فقط مالی ،اینکه بخام قهرکنم یاطلاق بگیرم مخالفن ،استیکرگریه واسه اینه که سرموبرده ازبس گفته بچه میخام نه اینکه قوی ومحکم نیستم ،کلا ادم خوبیه ومردزندگیه وثابت کرده که عاشق منوبچهاس اما ازلحاظ مالی متوسطه این منو ناراحت میکنه ،بااینکه قبلا اعتیاد داشت اماآدم خوبیه

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

اگه مسئلتون فقط خرج ومخارج که گردن شوهرتونه حتما میتونه تامین کنه که میخاد،بعدم ۴۰سال کجا پیره تو یه ...

نه عزیزم مسئله مالی هم هست بچهام بزرگ شدن خواسته هاشونم بیشتر

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر