شوهرم دیونم کرده خیلی بی درکه ،آخه چه گلی به سراین دوتازدیم که سومی هم بیاد چکارکنم یکساله مقاومت کردم امروزدوباره بحثشوپیش کشید ۴۰سالمه پیرشدم وه بچه ای آخه...
اگه مسئلتون فقط خرج ومخارج که گردن شوهرتونه حتما میتونه تامین کنه که میخاد،بعدم ۴۰سال کجا پیره تو یه روستای ۱۰۰خانواره ۳تا مجرد بالای ۴۰سال داریم الان اکثرا دیرازدواج میکنن،به نظرمن که به خودت برس بچه سومم بیار،منم ۲تا دارم ولی تنها دلیل برای نیاوردن سومی وضعیت مالی وگرنه میآوردم زودتر
لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
بگو شرط داره . برا هر یچه یه ماشین بخر اگ گف ندارم بگو این بچه ها اسایش و رفاه میخان مدیونشون میشی
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
منم 17ساله بودم ازدواج کردم دوتا بچه شیربه شیر الان بزرگ شدن 11و12ساله به قدری فوبیای بچه دارم که 11ساله قرص ال دی میخورم ولی گاهی میگم سومی باشه گاهی مث سگ پشیمون میشم وضع مونم متوسط شوهرداری حقوق ماهی 15
گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند