سلام دوستای گلم من همسرم واریکوسل گرید ۱داره و فقط یکم رو مورفولوژیش تاثیر گذاشته و مورفولوژی ۲۵ از ۴۰ هستش رفتیم دکتر دکتر داروهای تقویتی داد مثل اسپیروژن و... من خودم روز ۱۳پریودی رفتم سونو و تخمکم ازاد شده بود و اقدامم داشتم حالا بنظرتون امکان داره باردار بشم؟؟؟کسی بوده با این شرایط و حامله شده باشع؟؟
سلام عزیزم من همسرم واریکوسل گرید 3 داره مورفولوژی 2 بود به زور شیره خرنوب و دوسین شد 8
یه بارداری مولار داشتم یه خارج از رحمی ولی به لطف خدا الان هفته بیستم اینم بگم اخرین ازمایشش که یه ماه قبل بارداریم داده بود مورفو دوباره پایین اومده بود رو 5
دومی رو ن دارو خوردیم ن سو نو ن هیچی خداخواسته دوقلو شد
توکلت به خدا باشه ن زبون دکترا
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
[QUOTE=394002381]سلام عزیزم من همسرم واریکوسل گرید 3 داره مورفولوژی 2 بود به زور شیره خرنوب و دوسین شد 8 یه با ...[/QUOTEممنون ک نظرتو ک گفتی خیلی امیدوار شدم گلم
همسر من که واریکوسل داره رو موفولوژی هم تاثیر گذاشته دکتر گفت اگه بچه بخواید باید iui کنید ، ما هنوز نمیخوایم چون کار همسرم تازه گرفته کلی بدهی داریم ، آینده واقعا برام مبهمه ، خوش به حال کسایی که به کتفشونم نیست خونه دارن یا ندارن کار و ماشین دارن یا نه و بچه میارن
ما سر یه بدهی داشتن واقعا دست و دلمون نمیاد بچه دار شیم
دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتابهای قانون ، ذهنش با ترکیب رنگها در عکاسی و مزهها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )