2777
2789
عنوان

بچه سوم نمیخام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32184 بازدید | 483 پست
دختر و پسر رو داری؟ منم تا همین یه هفته پیش شدیدا مخالف سومی بودم دوتا دختر 9 و 8 ساله دارم مثل دسته ...

عزیزم رژیم صددرصدی نیست.. منم برای دومی رفتم رژیم.. شنبع میرم ان تی ببینم چیه.. شمام ای وی اف کن اگر خیلی مهمه برات جنسیت

💙♥💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش این مردها حداقل قبل ازدواج به ادم بگن خیلی ظلمه به خدا

گفته بود والا خخخخ شوهر من همه چیو قبل ازدواج گفت و بعد ازدواج هم هیچ تغییری نکرد چون قبلش گفت فکراتو بکن بعد ولی من عاشق بچم و بخاطر اون اعتراضی نمیکنم

سلام دوستان میشه هرکی روبیکا داره تو چالش لایک عکس به دخترم کمک کنید چن روز دیگه تولدشه بزارید پای یه هدیه کوچیک که بهش میدی چند لحظه بیشتر وقتتون نمیگیره🙏🙏

بقران برات کلی دعا میکنم ❤️❤️

اسمش آویسا محمودی نفر ۱۰

تو امضام هست بخاطر سلامتی خودتون و بچه هاتون ثواب کنید🙏

https://rubika.ir/joing/CIFIJJIA0LRDJJUOGHDCSUTLJIXOXRNT

عزیزم اگر وضع مالیتون و وضعیت روحی و جسمی خودت اماده نیست لطفا بچه نیار، 

یواشکی قرص ال دی بخور، 

حواست باشه ماه اول پیشگیری نداره

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

باورکن حتی دخترم که ۱۳سالشه عاقلتربهش گفت گندزدین به زندگیمون یکی دیگه هم میخایدبدبخت کنید

اگر بچه هاتم ناراضی ان ،نیار پس، واقن هزینه ها سرسام اور شده

میری سوپری یه پلاستیک کوچیک  ۵۰۰ پیاده میشی، 

مرغ و گوشت و برنج ک دیگ جداس

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

شرایط مالی رو به همسرت شرط بذار اوکی کن تا بچه بیارموظیفه اونه ولی اعصاب یه زن سالم چرا باید اوکی نب ...

پستای شما خیلی جالبه برامن!شما ایران زندگی نمیکنید؟!!!!یا ایران ما از شما جداست!چرا انتظار دارید مردم اعصاب داشته باشن برا کدوم داشته هامون!استرس زندگیا مردمو بیچاره کرده هیچی سر جاش نیست!جون نصفه ونیمه ایم که داره بزاره سر سومی  اون دوتا بچه رم تباه کنه!

راستش وسواس شستشودارم ،شوهرمم سابقه اعتیاد به شیشه داره بنظرت ،اعصابم چجوریاس

شما نه تنها رو این مسئله بلکه رو هیچ مسئله ای نه رو یتصمیمای این فرد حساب کن نه ازش مشورت بگیر ایشون اصلا صلاحیت تصمیم گیری ندارن!زندگی با این آدم خودش جای تردید داره چه برسه افسار زندگیتو بدی دستش!

یه مدت گفتم باشه وپنهونی قرص خوردم امروزکه پسرم سه ساعت گریه میکردکه پی اس فایو میخام دیگه نتونستم ج ...

چه بی فکره. از شرایط بچه دار شدن فقط وسیله تولید مثل رو داره این بنده خدا. اصلا قبول نکن عزیز من

منم چند روزه مشکوکم به بارداری دو تا بچه دارم،شوهرم آدم خوبی نیست و کلا حوصله بچه جدید هم دیگه ندارم،رفتم این قرصهای سقط و قیمت کردم ۵ تاییش ۵ و خرده ای و ۱۰ تایش نزدیک همون ده تومن

اعصابم به هم ریخته چقدر گرون

دختر و پسر رو داری؟ منم تا همین یه هفته پیش شدیدا مخالف سومی بودم دوتا دختر 9 و 8 ساله دارم مثل دسته ...

عزیزم رژیم و دکتر و آی یو آی برای تعیین جنسیت کشکه.اگه واقعا می خوای تعیین جنسیت کنی باید آی وی اف کنی. بقیه ش کشکه. اونم باید گونی گونی پول بریزی تو جیب دکترها و گونی گونی دارو بخوری و آمپول بزنی شاید جنین تو شکمت بمونه یا نمونه.

سری که درد نمی کنه دستمال نبند. دست جون و پولت موندی؟ دو تا دختر ترکیب برنده است

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)