2777
2789
عنوان

بچه سوم نمیخام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 16630 بازدید | 280 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دونه خوبه عزیزم،حتماشرایطتون سخته،اگه کم سن هستین بازم صبرکن

مستاجریم ۲۷ سالمه اصلن راضی نمیشه ک خیلی نارحتم

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠

مستاجریم ۲۷ سالمه اصلن راضی نمیشه ک خیلی نارحتم

اشکال نداره داداشمم چندسال مخالف بودشرایطشون که بهترشد بچه دارشدن ،اونم خانمش خیلی ناراحت بود،خداروشکرکن که شوهر عاقل وروشنفکری داری

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

اشکال نداره داداشمم چندسال مخالف بودشرایطشون که بهترشد بچه دارشدن ،اونم خانمش خیلی ناراحت بود،خداروش ...

واقن دادشت چرا راضی نمیشد من ب این شوهرم میگم نمیگه چرا 

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠

دختر و پسر رو داری؟ منم تا همین یه هفته پیش شدیدا مخالف سومی بودم دوتا دختر 9 و 8 ساله دارم مثل دسته ...

باور کنید سه تا از دوتا برای تربیت خیلی بهتره 

تربیت سه بچه راحت تره تا فقط دوتا

فقط دل دادن به کار میخواد...

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

دخترم باگریه ایناروگفت ،آخه مازندگی آنچنانی نداریم ینی بخورنمیر،دوماهه بچهام لباس میخان انقدرقسط دار ...

الهی،

به شوهرت بگو رفتم درمانگات گفت باید بری پیش متخصص زنان،

پول ویزیت و بیشتر بگو

هزینه آزمایش ها رو بیستر بگو،

بگو چون ۴۰ سالمه ازمایش هام گرونترن و اجبار میکنن

بگو تخمکهام ضعیف شده گفتن باید تحت درمان باشی شاید یه سال یا بیشتر طول بکشه تازه اگه دارو درمان جواب بده

نکنه شوهرت به خاطره وام فرزند اوری میگه بچه بیاریم

واقن دادشت چرا راضی نمیشد من ب این شوهرم میگم نمیگه چرا

میگفت شرایط مالیمون جوری نیس که بچه روتامین کنیم ،بچه امکانات میخادتفریح وهزینه داره ،ولی بالاخره باهمین اوضاع مستاجری یه دونه دخترآوردن

من مجردم ولی دوست دارم در آینده 3 تا بچه داشته باشم🤣🤣🤣🤣البته اگر بتونم راحت تأمین شون کنم

مشکل مالی نبود من ۶ تا میخواستم 

سه برای وضع مالی متوسط اوکیع :دی

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

الهی،به شوهرت بگو رفتم درمانگات گفت باید بری پیش متخصص زنان،پول ویزیت و بیشتر بگوهزینه آزمایش ها رو ...

خدامیدونه شایدم بخاطروام ،آخه نمیگه دردش چیه 

بگو ۰تا صد بچه داری رو گردن میگیری بسم الله

عزیزم برا دومی هم همینوگفت بچه دومم ده روزش بود برادراش دست وپاشوبستن بردنش کمپ ترک اعتیاد،خواهردست رودلم نزار

مشکل مالی نبود من ۶ تا میخواستم سه برای وضع مالی متوسط اوکیع :دی

انشالله شرایط همه جوری باشه که همه هرچقدردلشون بخادبچه بیارن ،همه عاشق بچن امااین شرایط اقتصادی نمیزاره

عزیزم برا دومی هم همینوگفت بچه دومم ده روزش بود برادراش دست وپاشوبستن بردنش کمپ ترک اعتیاد،خواهردست ...

شوهر من برعکس اصلا بچه نمیخواست این یه دونه هم که خدا دادی شد اصلا کمک نمیده مگه اینکه خدای نکرده تب کنه شب بیدار میمونه تنها کمکش تو این ۲۷ماه همین و بس حتی مریضم بشه تنها میبرم دکتر