2777
2789
عنوان

بچه سوم نمیخام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32672 بازدید | 508 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتم همه روگفتم خیلی لجبازه ،کم کم داره ازچشمم می افته

یکم کم محلی کن کوتاه میاد 

واقعا سخته من با اینکه عاشق بچم ولی سه تا را حقیقت تو این زمونه زیاد میدونم 

دوتا عالیه 

و حق بچه های دیگه خورده میشه 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

دارم میخورم فقط انشالله نفهمه

نمیفهمه بابا مگه علم غیب داره...بعدشم بگو سنم رفته بالا تخمکام کم کار شده لابد بخاطر اونه باردار نمیشم...مردا خنگ تراز این حرفان ..بعدشم دلت برای خودت بسوزه دیگه وقتی اصلا حوصله برات نمونده تو این سن بچه سوم و چیکارکنی اخه...منم همسن شمام بچه اصلا دوس ندارم یعنی اینجوری بگم حال حوصله و اعصابشو ندارم تا الانم نزاشتم بشه

عزیزم بچه هات بزرگ شدن ؟

چون بچه ها که بزرگ میشن دیگ زیاد دوروبر پدر و مادر نمی‌مونند 

بیشتر درگیر درس و مشق و بازی و دوستشون و گوشی میشن

شاید همسرت خلا پیدا کرده 

چون بچه کوچیک همش به پدر و مادر میچسبه

اما نود درصد کارهای اجرایی  بزرگ کردن بچه با مادر هست و میفهمم چقدر خسته ای 

منم‌مثل تو اسیواسه من بدتر میگه هزینه کنم که برم تعیین جنسیت واقعا میترسم از مراحلش دوتا دختر دارم م ...

کاش مشکلش جنسیت بود اون موقه راحتترقبول میکردم جاریم ۳۲سالشه ۴تادخترداره بازم میخادبیاره چون سوهرش پسرمیخاد البته وضع مالیشون توپه

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

بنظرم ازاوناس که فکرمیکنه بچه آوردن هنربزرگیه ،چ میدونم

به نظر من میخواد قشنگ پابندت کنه.

اگرم واقعا سر به راه شده باشه شاید میخواد به جبران اون روزها، مزه زندگیو از اول بچشه. 

الله اعلم. 

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

کاش مشکلش جنسیت بود اون موقه راحتترقبول میکردم جاریم ۳۲سالشه ۴تادخترداره بازم میخادبیاره چون سوهرش پ ...

اینم‌ عاشق دخترامه ها میگه اینده بزاد پشتوانه داشته باشن 

اخه به من چه من چرا باید عذابشو بکشم

منم سر بچه دوم همینطور بود شوهرممعذرت میخوام جلوگیری طبیعی داشتیم از اول ازدواج بخاطر همین تونست به ...

طبیعی که اصن جواب نیس معلوم بودباردارمیشی خداحفظشون کنه

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر