2777
2789
عنوان

بچه سوم نمیخام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32672 بازدید | 508 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا و ابدا زیر بار نرو خودتو اون بچه رو بدبخت نکن 

تامیتونی خرج بتراش تا فکرش از سرش بپره

دختر منم یه دونه بچه داره شوهرش ۱ساله التماس میکنه دختر منم شرط گذاشته وقتی خونه ۲خواب خریدی روچشم🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اسی احتمالا شوهرت میخاد با سومی زمین رایگان بگیره😁

به همین خیال باشه ،طمع وام وزمین ،واسه بچه باید بیشترازدوتاقطعه زمین خرج کرد وعمرمون بزاریم ازاسترس ،ولی نمی فهمه 

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

اصلا و ابدا زیر بار نرو خودتو اون بچه رو بدبخت نکن تامیتونی خرج بتراش تا فکرش از سرش بپرهدختر منم یه ...

عزیزم کارخوبی کرد منم براش چندتاشرط گذاشتم چون میدونه قهرنمیکنم برم دور برداشته ،پشتوانه ای هم ندارم

به همین خیال باشه ،طمع وام وزمین ،واسه بچه باید بیشترازدوتاقطعه زمین خرج کرد وعمرمون بزاریم ازاسترس ...

ولش کن حالا ک دلت نمیخاد حسابی جلوگیری کن ای کاش میفرستادیش یه جای دور یه چندروز خودت میرفتی دکتر لوله هاتو میبستی

و پایان داستان نوشت ؛ صبر تمام ماجرا بود 💝💖🌸✨️

میگم میگه میخرم ولی تا بخواد بخره مثلا دو هفته طول میکشه همه غذایی دوست نداره ظهر و شبم غذا میخواد😅

نمیدونم پیش خودشون چی فکرمیکنن ،عزیزم تومثه منی همیشه همه چی فراهمه فکرمیکنه کارخودشه 

ولش کن حالا ک دلت نمیخاد حسابی جلوگیری کن ای کاش میفرستادیش یه جای دور یه چندروز خودت میرفتی دکتر لو ...

کاش به همین راحتی بود محل کارش توخونمونه ،مغازه داره یعنی سرموازپنجره بیرون کنم پیام میده دنبال من میگردی🥴