2777
2789
عنوان

بچه سوم نمیخام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32672 بازدید | 508 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدم انقدرکه گفتم امروزباگریه التماسش کردم کوتاه نمیاد

اگه مسئلتون فقط خرج ومخارج که گردن شوهرتونه حتما میتونه تامین کنه که میخاد،بعدم ۴۰سال کجا پیره تو یه روستای ۱۰۰خانواره ۳تا مجرد بالای ۴۰سال داریم الان اکثرا دیرازدواج میکنن،به نظرمن که به خودت برس بچه سومم بیار،منم ۲تا دارم ولی تنها دلیل برای نیاوردن سومی وضعیت مالی وگرنه می‌آوردم زودتر

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

بگو شرط داره . برا هر یچه یه ماشین بخر اگ گف ندارم بگو این بچه ها اسایش و رفاه میخان مدیونشون میشی

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

دخترترسوندیم قرص هم که میگن ضرر داره چه کنم،اصن الان میرم باردارمیشم خسته شدم

آیودی بذار

بگو میخوام برم چکاب 

رفتی ماما آیودی بذار

بعدشم بگو ماما گف عفونت داری نباید نزدیکی داشته باشیم تا دو هفته

منم 17ساله بودم ازدواج کردم دوتا بچه شیربه شیر الان بزرگ شدن 11و12ساله به قدری فوبیای بچه دارم که 11ساله قرص ال دی میخورم ولی گاهی میگم سومی باشه گاهی مث سگ پشیمون میشم وضع مونم متوسط شوهرداری حقوق ماهی 15

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند

بگو مگه تو قراره ۹ ماه درد بکشی و بزایی یا پوشک عوض کنی که الان نظز اضافه میدی 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌