2777
2789
عنوان

بچه سوم نمیخام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32672 بازدید | 508 پست

خرج و مخارج بالاست من خودم دوتا دارم یه پسر یه دختر 

پسرم کلاس دومه مدرسه دولتی هر روز یه چیز میخوان بعد الان باید ببرم مشاوره و هر سال کلی آزمایش چون کمخونی داره و خرج لباس و خورد خوراک و ....

واقعا زمان قدیم نیست بچه خرج داره با اینکه درامدمون هم خوبه خداروشکر ولی بچه زیاد مسئولیت زیاد هزار جور فکر خیال و استرس داره 

دوتا بسه

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افتضاح نیس ولی عالی هم نیس بخورنمیر🥺

گلم اگر در حال حاضر بخور نمیره با این وضع خرج پوشک و شیر خشک بچه سوم بیاد میشه افتضاح. کمر شکنه خرج بچه الان. خرج سنو های بارداری

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

سلام بیا پیامای اخیر رو بخون شاید خوشت اومد و دیدگاهت 

یکم تغییر کرد برامنم جالب بودن katerat_mamana

توایتا

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

گلم اگر در حال حاضر بخور نمیره با این وضع خرج پوشک و شیر خشک بچه سوم بیاد میشه افتضاح. کمر شکنه خرج ...

اصلا فحث مالیش به کنار مگه ادم چقدر جون داره هی بچه بزرگ کنه دوباره بعدی 

درخواست طلاق کن بتمرگه سرجاش

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

خوبه خوشم میاد خودت منطقی فکر میکنی

اونم تو این وضعیت ایران بچه نیومده ۵۰ تومن خرج داره

رو همون ۲ نفر تمرکز کنین

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

وااا یعنی انقدر اراده نداری محکم بگی نه

اومدی تاپیک زدی و استیکر گریه میزاری🤔🤔🤔

بخدا بچه ی ۱۰ ساله اینجوری تاپیک نمیزنه

چجوری داری با دوتا بچه زندگیتو مدیریت میکنی؟؟؟؟

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
خواهر من کلا همسرم از قبل ازدواجم اصلا بچه دوست نداشت همیشه میگفت دوست ندارم

خب اونجوری خوبه ادم تصمیم دو طرفه داشته باشه نه مثل ما همیشه ناراحتو عذاب وجدان داشته باشیم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔