2777
2789
عنوان

بچه سوم نمیخام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32789 بازدید | 508 پست
هیچ کس نمیدونه یک سال دیگه زنده هست یا نه؛هممون میریم اونی که بچه زیاد داره بچه هایش براش خیرات میدن ...

ایناهمش حرفه.همین بچه ها اینده نمیخان فرت و فرت سالی ی بچه بیاریم از ذوقمون ک عصای پیریمون بشن؟مایحتاجشونو چجور باید تامین کرد؟ادم از فردای خودش خبر نداره شاید وضعیت صدپله بدترشد کی بیاد جواب همین بچه هارو بده..

همین دختر اسی بااون سن کمش متوجه شده ک پدرش توان مالی انچنانی نداره ناراحته از اومدن فرزند سوم چون رسیدگی کم میشه میزان هزینه ای ک براش در نظر گرفته شده ماهیانه کم میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ازین قرصا صورتم پرازلک شده یبوست دارم اعصابم داغونه میگن بخاطرقرصه ،سایزمم افتضاح شده

همسرت واقعیت ها رو میبینه اتفاقا...

یه پیرزن تو فامیل همسرم هست شوهرش فوت کرده و بچه نداره برای دکتر رفتن و خرید کردن مجبوره رو بزنه به دیگران...

دو تا خانم مسن از اقوام دور خودمون هستن که همسران شون فوت کردن و سه تا بچه دارن ،

هر جا بخوان سفر برن بچه ها میبرن شون،

هر چی بخوان بچه هاشون براشون مهیا میکنن؛

مطمئن باش الان نیاری ۵ سال دیگه به شدت پشیمون میشی ولی کاری نمیتونی انجام بدی 

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

بخدا برام شده کابوس ،تازه بهش گفتم شنیدم عروس عموت اینا میخاد لوله هاشو ببنده فقط دوتا داره وازم کوچ ...

همسرت فقط دوستداره ی بچه ای اون وسطا درست کنه بدنیا بیاد.از بارداریتون و پدر شدن دوباره لذت میبره.نمیدونم شایدم ی تگیه کاهی داره ک اصرار ب بچه سوم داره الله اعلم

ایناهمش حرفه.همین بچه ها اینده نمیخان فرت و فرت سالی ی بچه بیاریم از ذوقمون ک عصای پیریمون بشن؟مایحت ...

شما چند تا بچه داری ؟

قطعا اگر سه تا بیشتر بچه داشته باشی میفهمی چقدر حرفات اشتباه هست

اولا ایشون هر سال بچه نیاورده!

بلکه ۸ سال هست بچه نیاورده!

فعلا هم چون قرص مصرف کرده ممکنه تا دو سال بچه دار نشه!

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

همسرت واقعیت ها رو میبینه اتفاقا...یه پیرزن تو فامیل همسرم هست شوهرش فوت کرده و بچه نداره برای دکتر ...

ببین عزیزم من الان گیجم ممنون که اینارومیگی میدونم حسن نیت داری عزیزم دستت دردنکنه ،فعلا چندماه دیگه هم جلوگیری میکنم ببینم عکس العمل همسرم چیه،چون شرایطم سخته 

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

شما حالت خوب نیس عزیزم ی دکتر برو.

شما اول راستش رو بگو متاهلی یا مطلقه؟

بچه مدرسه ای هستی یا مادر هستی و درک می‌کنی شرایط رو؟

ای کاش میشد تو اینجور تاپیک ها فقط کسانی بیان که بچه و همسر دارن 

شما حالت خوب نیس عزیزم ی دکتر برو.

عزیزدلم لطفا کشش ندیم دیگه ,طرزفکرهمه یکی نیس همتون نظرتونو گفتین آجیا ازهمه ممنونم من این تاپیکومیبندم عزیزم 

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

ببین عزیزم من الان گیجم ممنون که اینارومیگی میدونم حسن نیت داری عزیزم دستت دردنکنه ،فعلا چندماه دیگه ...

اصلا جلوگیری نکن؛

همین الان هم معمولش اینه یکی دو سال طول می‌کشه تا بچه دار بشی...

هر قرصی که میخوری مثل سم سرطان زا هست برو از فوق تخصص زنان بپرس حرف من نیست که اینا سرطان زا هست