2777
2789
عنوان

چرا آدم میاد اینجا

120 بازدید | 14 پست

آدم می‌ره اینستا می بنیه همه خوشبخت خوشحال موفق

میاد اینجا می بینه همه نا امید ناراحت 

اینستا می‌ره افسرده میشه میاد اینجا افسرده تر میشه پناه بر خدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونایی ک اونجا ادای خوشبختی درمیارن  اینجا واقعیت هارو میگن

من ب چشم خودم دیدم دختری ک خیییییلی ادعای خوشبختی میکرد، توی این سایت بود..

ی لحظه چشمم خورد  دیدم نوشته  چیکار کنم؟؟  بگین چیکار کنم توروخدا...

خب اینجا واقعیت زندگی هامونه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

همونایی ک اونجا ادای خوشبختی درمیارن اینجا واقعیت هارو میگنمن ب چشم خودم دیدم دختری ک خیییییلی ادعا ...

یعنی آشنا تون بود؟

وای چقدر میترسم آشنا نی نی سایتم رو پیدا کنه

یعنی آشنا تون بود؟وای چقدر میترسم آشنا نی نی سایتم رو پیدا کنه

آره تقریبا 

نه من اکانتش رو ندیدم 

فقط ی لحظه گوشی‌شو گذاشت رو میز

دیدم تو سایته و اینو تایپ کرده

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

یعنی از خوشحالی مردم افسرده میشی 

از ناراحتی مردم افسرده تر ؟؟

پس با چیه مردم خوشحال میشی ؟

اگر خوش‌حالت نمیکنه کلا حس و حال مردم بیخیالشون شو 😂

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یعنی سختی کشیدن رو هم دوست داری؟

ن تو اینستا این باب شده ک اگه هیچ هنری نداشته باشی بدی اگه خوشکل نباشی بدی اگه تمااام روز اراسته و شیتان پیتان نباشی بدی  ،اگه یک روز از مد عقب بیفتی بدی ،حالا خدایی من هم هنر دارم هم زیبایی هم زندگی عاشقانه ولی چیزی ک اینستا از زندگیا نمایش میذاره واقعا لوس و کمال گرایانه اس

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️