2777
2789
عنوان

بچه سوم نمیخام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 33570 بازدید | 508 پست
استارتر به شوهرت بگو پوشک شده بسته ای ۳۶۰دستمال مرطول ۷۰تایی۱۵۰تومن😐😐😐خودش پشیمون میشه از‌فرزندآو ...

ای بابا مردا که میفهمن 

هنسر من فقط هر روز میگه غذا درست کن ببرم ناهار جدارشام جدا اصلا خبر نداره گوشت داریم نداریم و ...

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا فحث مالیش به کنار مگه ادم چقدر جون داره هی بچه بزرگ کنه دوباره بعدی درخواست طلاق کن بتمرگه سرج ...

نه اتفاقا بحث مالیش کاملا وسط 

جونش رو یکم نداشتی میدی مامانی خواهری کسی نیم ساعت چرت میزنی حالت خوب میشه 

اما تو پول مای بیبیش بمونی چندبار میتونی از مادر و خواهرت بگیری؟

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

خسته شدم انقدرکه گفتم امروزباگریه التماسش کردم کوتاه نمیاد

خب بهش بکوقبلش باید بری دکتر و فلان برای چکاب کامل چون سنتون چهل ساله وقتی برید سراغ این چیز ها و هزینه ها رووببینه ممکنه خودش بیخیال بشه و هم اینکه  اینجوری میتونید یه مدت دیگه تایم بخرید 

بسکه با قناعت زندگی کردی فکر کرده زندگیتون گل و بلبل هست.قناعت زیاد زنها همیشه مردها رو پر رو میکنه ...

سلام عزیزم بله فرمایشتون درسته ،همین کارومیکنم

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

خب بهش بکوقبلش باید بری دکتر و فلان برای چکاب کامل چون سنتون چهل ساله وقتی برید سراغ این چیز ها و هز ...

من یکساله تائم خریدم باهمین بهانه هاسنمم داره میره بالا،فعلاهم کوتاه نیومدم تاببینم چی پیش میاد

استارتر به شوهرت بگو پوشک شده بسته ای ۳۶۰دستمال مرطول ۷۰تایی۱۵۰تومن😐😐😐خودش پشیمون میشه از‌فرزندآو ...

شیرخشک بگوکه گیرنمیادعزیزم من دوتای قبلی روشیرنداشتم ،بازم میگه کاریت نباشه آخرش بدبختیش واسه من وداداشم میمونه تواون دوتا داداشموبیچاره کردم