2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم توعقدم بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 5707 بازدید | 175 پست
سلام دوستانمن دهه شصتم ۶۷م عقد کردم دیر شوهر کردم تحصیلاتمم بالاس ولی بیکارم کارنبود برارشتم شهرم کو ...

الان منتظر بودی ما بگیم درست بوده؟؟؟

کارت خیلیم عالی بوده افرین بهت

آواکادو سایت🥑                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستانمن دهه شصتم ۶۷م عقد کردم دیر شوهر کردم تحصیلاتمم بالاس ولی بیکارم کارنبود برارشتم شهرم کو ...

با این توصیحات آره ،شبیه زندگی یکی از،دوستان من هست سالهام تحمل کرد ولی بدتر شد که بهتر نشد .

اخه هی بم میگن بهش فرصت بدهولی خودم میگم درسته دیر شوهر کردم ولی این شوهر نمیشه برامن

آدم تا آخر عمر مجرد بمونه شرف داره به اینکه با ذلت بخواد زندگی کنه عاشقتم که حرف مردمو نادیده گرفتی

آواکادو سایت🥑                                                            

با این توصیحات آره ،شبیه زندگی یکی از،دوستان من هست سالهام تحمل کرد ولی بدتر شد که بهتر نشد .

تازه منک درخاست دادم نمیاد طلاق بده 

ب دادگاه گف طلاق نمیدم

حالا قرار حق طلاق بده نصف مهریم ببخشم و با حق طلاق من خودمو نجات بدم

آدم تا آخر عمر مجرد بمونه شرف داره به اینکه با ذلت بخواد زندگی کنه عاشقتم که حرف مردمو نادیده گرفتی

اره من نادیده گرفتم ازعید عقد بودم تا اخرتیرماه صدام دراوردم گفتم فایده نداره

سمت ماهم ببینن کسی طلاق بگیره زشته و دشمن شادیه

ولی من اهمیت ندادم

اره من نادیده گرفتم ازعید عقد بودم تا اخرتیرماه صدام دراوردم گفتم فایده ندارهسمت ماهم ببینن کسی طلاق ...

برای همه همینه تا یکی طلاق میگیره هزارتا انگ میچسبونن بهش ولی همونا اگه تو زندگیت مشکل داشته باشی کمک بخوای نگاتم نمیکنن پس بخاطر حرف دیگران زندگیه خودتونو خراب نکنید آفرین بهت برای شجاعتت

آواکادو سایت🥑                                                            

با اوصافی که گفتی فکرنکنم بدردت بخوره ولی بازم بشین سبک سنگین کن شاید درست شد

خودم حس میکنم فایده نداره

خیلیا رو فرستاد برای ک من باش زندگی کنم ترسیدم زیر سقف بدتر بشه افسارش کلا دست خانوادشه

تمام ریزجزیات ب خانوادش میگه پدرش تعین تکلیف میکرد برامن گوش گیرخانواده هست