2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم توعقدم بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 5819 بازدید | 175 پست
تازه منک درخاست دادم نمیاد طلاق بده ب دادگاه گف طلاق نمیدمحالا قرار حق طلاق بده نصف مهریم ببخشم و با ...

حتما با وکیل مشورت کنید،دقیقا عین شوهر دوست منه طرف تون قانون وارد هست وشدیدا زبان دار ،ممکنه باز گولتون بزنه ومهریه م ببخشید یا نصف کنید،و طلاق نده

برای همه همینه تا یکی طلاق میگیره هزارتا انگ میچسبونن بهش ولی همونا اگه تو زندگیت مشکل داشته باشی کم ...

فدات باینکه دیرشوهرکردم دلم شکست 

خیلی بخدا من باشون کتاراومدم ولی دیدم اصلا فایده ندلره 

ابرومون تومردم نیومده برد من اگ شاید گشنگی بکشم کسی نفهمه برام مهمه تا ادم بی اعتباربشه تو مردم برام سخت بود حاشیه زیاد شنیدم ازش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات باینکه دیرشوهرکردم دلم شکست خیلی بخدا من باشون کتاراومدم ولی دیدم اصلا فایده ندلره ابرومون تومر ...

حالا ماها که شوهر کردیم مثلا کار خاصی کردیم مجرد بمون از زندگیت لذت ببر میدونم آدم دوست داره تشکیل خانواده بده ولی نه با هر ننه قمری با یه آدم درست

آواکادو سایت🥑                                                            

حتما با وکیل مشورت کنید،دقیقا عین شوهر دوست منه طرف تون قانون وارد هست وشدیدا زبان دار ،ممکنه باز گو ...

اره راه ب راه از وکیل میپرسه

ولی من دیدم طلاق نمیده مهریم اجرا گذاشتم ک بش فشار بیاد

چون خسیسه و خرج خانوادش باشه

گفتم بش فشار بیاد بیاد برا مهریه حق طلاق بده

راحت بشم ازشون 

من حتاگفتم مهریه نمیخام فقد جداشم ولی اون میگه نه طلاق نه چون یبار عقد بود برای شرایط خودش ب زور مبخادمنو نگه داره درصورتی نمیتونه ب زور منو نگه داره

فقدنگرانم دوس دارم تمام شه بره فرصتام اگ قرارررره بازم پیش بیاد سوخته نشه

بی مسولیت خییلی سخته واقعا آدمو پیر می‌کنه اولین مشخصه ای که یه مرد باید داشته باشه مسولیت پذیریه

اگ ای مدت رفتار خودش خانوادش براتون بگم شاخ درمیاری

من وارد جزیات نشدم

من حتاگفتم مهریه نمیخام فقد جداشم ولی اون میگه نه طلاق نه چون یبار عقد بود برای شرایط خودش ب زور مبخ ...

سرزنش نمیکنم خیلی عجولانه ازدواج کردید و جسارتا بعید نیس بازم اشتباه کنید.

حتما با تدبیر بیشتری جلو برید ،شما حق طلاق بگیرید فکر نکنید بازم طلاق خیلی راحته پس از الان تمرکز کنید روی طلاق فقط 

چندوقته عقدی باکره ایی؟؟

عقدم عید بود

من اخرای تیرماه ارتباط قط کردم رفتم دادخاست دادم برای جدایی ولی نیومد اون سخت دنبال سازشه

بله عزیزم دوشیزه م و رابطه نداشتم