2777
2789
عنوان

کیا امسال آزمون استخدامی آموزگاری قبول شدن 🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 121 پست
بخونید و بقیه اش رو بسپارید به خدا خودش همه چیز رو جور میکنه

شما چند ماه خوندید و چند ساعت در روز 

منابع چی خوندید ؟ 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

پارسال 403

اصلا سابقه تدریس نداشت ؟ 

چند ماه خوند ؟ 

منابع از کجا خوند ؟ 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶ ۷ ماه ۸ ،۹ ساعت در روزو منابع اصلی

موفق باشید 

ببخشید زیاد سوال میپرسم از چه تستی استفاده کردید ؟ 

و اینکه چه مدرک های دیگه ای داشتنش مهمه ؟ مثلا مدرک حفظ قرآن یا روانخوانی یا مدرک آی سی دی ال مهمه ؟  

موفق باشید ببخشید زیاد سوال میپرسم از چه تستی استفاده کردید ؟ و اینکه چه مدرک های دیگه ای داشتنش مهم ...

تست فقط از تست های رایگان تلگرام استفاده کردم

هرچی مدرک و لوح تقدیر دارید همراه تون تو بررسی مدارک ببرید

قبل اون به کار نمیاد

معاون پرورشی

از فرهنگیان اومدم می‌خوام بعد پنج سال استعفا بدم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

من امسال واسه دانشگاه فرهنگیان قبول شدم ولی دختر داییم با استخدامی قبول شد سابقه تدریس نداشت

یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

سلام ببخشید شرکت در کانالایی که نمونه سوال و تک تک درسا رو توضیح دادند و‌مبلغ دریافت میکنند پیشنهاد ...

البته کیفیت مهمه بررسی کنید اگه باهاش میتونید تست درست پاسخ بدید و درصد خوبی بگیرید ، خوبه

معاون پرورشی