2777
2789
عنوان

کیا امسال آزمون استخدامی آموزگاری قبول شدن 🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 154 پست
من پارسال پرورشی قبول شدمهیچ سهمیه ای هم نداشتم تک ظرفیت قبول شدماولویت با اراده و خوندن خودتونه

اراده دارم اما هر چقدر هم بخونم میترسم چون سابقه ی تدریس ندارم قبول نشم 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من قبولی چند سال پیشمولی امسال به یکی از اقواممون راهنمایی کردم قبول شد سابقه هم نداشتموثره ول ...

چه راهنمایی ای کردید ؟ آشناتون که قبول شد چند ماه خوند؟ چیا خوند ؟ آموزگاری بود؟ سهمیه هم نداشت ؟

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

یه مقداری کمتره نه زیاد

من که رشتم آموزش ابتداییه میتونم پرورشی شرکت کنم ؟ 

دختر دایی من اصلا سابقه نداشت فقط خوند اااا خیلی خوند قبول شد

امسال ؟ 

اراده دارم اما هر چقدر هم بخونم میترسم چون سابقه ی تدریس ندارم قبول نشم

اگه نخونید اصلا قبول نمیشید 

اما امیدتون به خدا باشه و همه تلاش تون رو بکار بگیرید مطمئنا قبول میشید

هر رشته ای شمارو خواست شرکت کنید 

معاون پرورشی

نمیگم سابقه بی تاثیره اما به نمره کتبی طرف ضریب میدن نه که همینطوری بهش نمره بدن

گفتید شما سابقه نداشتید ؟ 

اگه نخونید اصلا قبول نمیشید اما امیدتون به خدا باشه و همه تلاش تون رو بکار بگیرید مطمئنا قبول میشیده ...

تمام سعی ام رو میکنم توکل به خدا 

به این کار خیلی احتیاج دارم اگه قبول نشم خیلی شکست میخورم 

برا منم دعا کنید

درسته سابقه نداشتمتازه روز آزمون بکلی ناامید شدم چون اکثریت متاهل بودن و امتیاز متأهلی هم داشتن و من ...

دقیقا من استرس اینو هم دارم چون جدا شدم امتیاز که نمیگیرم هیچ میترسم امتیاز منفی بگیرم