0همنفسم0 مدیر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 922 عنوان کیا امسال آزمون استخدامی آموزگاری قبول شدن 🤩🤩🤩 | مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 154 پست هر کی امسال قبول شده ممنون میشم جوابمو بدهآیا شما سابقه تدریس داشتید ؟ آیا سابقه ی تدریس خییییلی تاثیر داره ؟ بدون سابقه ی تدریس کسی رو قبول نمیکنن ؟؟؟چه مدرک های دیگه داشتید که قبول شدید ؟ هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول 1404/08/04 | 20:43 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0همنفسم0 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 922 من پارسال پرورشی قبول شدمهیچ سهمیه ای هم نداشتم تک ظرفیت قبول شدماولویت با اراده و خوندن خودتونه اراده دارم اما هر چقدر هم بخونم میترسم چون سابقه ی تدریس ندارم قبول نشم هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
آقامعلم403 عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 356 ولی فکر میکنم پرورشی رقابتش از آموزگاری کمتره یه مقداری کمتره نه زیاد معاون پرورشی
0همنفسم0 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 922 عزیزم من قبولی چند سال پیشمولی امسال به یکی از اقواممون راهنمایی کردم قبول شد سابقه هم نداشتموثره ول ... چه راهنمایی ای کردید ؟ آشناتون که قبول شد چند ماه خوند؟ چیا خوند ؟ آموزگاری بود؟ سهمیه هم نداشت ؟ هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
0همنفسم0 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 922 یه مقداری کمتره نه زیاد من که رشتم آموزش ابتداییه میتونم پرورشی شرکت کنم ؟ هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
0همنفسم0 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 922 دختر دایی من اصلا سابقه نداشت فقط خوند اااا خیلی خوند قبول شد امسال ؟ هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
آقامعلم403 عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 356 اراده دارم اما هر چقدر هم بخونم میترسم چون سابقه ی تدریس ندارم قبول نشم نمیگم سابقه بی تاثیره اما به نمره کتبی طرف ضریب میدن نه که همینطوری بهش نمره بدن معاون پرورشی
آقامعلم403 عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 356 من که رشتم آموزش ابتداییه میتونم پرورشی شرکت کنم ؟ فکر نکنم اما دفترچه اومد حتما نگاه کنید معاون پرورشی
آقامعلم403 عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 356 اراده دارم اما هر چقدر هم بخونم میترسم چون سابقه ی تدریس ندارم قبول نشم اگه نخونید اصلا قبول نمیشید اما امیدتون به خدا باشه و همه تلاش تون رو بکار بگیرید مطمئنا قبول میشیدهر رشته ای شمارو خواست شرکت کنید معاون پرورشی
0همنفسم0 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 922 نمیگم سابقه بی تاثیره اما به نمره کتبی طرف ضریب میدن نه که همینطوری بهش نمره بدن گفتید شما سابقه نداشتید ؟ هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
0همنفسم0 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 922 اگه نخونید اصلا قبول نمیشید اما امیدتون به خدا باشه و همه تلاش تون رو بکار بگیرید مطمئنا قبول میشیده ... تمام سعی ام رو میکنم توکل به خدا به این کار خیلی احتیاج دارم اگه قبول نشم خیلی شکست میخورم برا منم دعا کنید هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
آقامعلم403 عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 356 گفتید شما سابقه نداشتید ؟ درسته سابقه نداشتمتازه روز آزمون بکلی ناامید شدم چون اکثریت متاهل بودن و امتیاز متأهلی هم داشتن و من نداشتم احساس میکردم هیچ وقت قبول نمیشم معاون پرورشی
آقامعلم403 عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 356 تمام سعی ام رو میکنم توکل به خدا به این کار خیلی احتیاج دارم اگه قبول نشم خیلی شکست میخورم برا منم د ... بخونید و بقیه اش رو بسپارید به خدا خودش همه چیز رو جور میکنه معاون پرورشی
0همنفسم0 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 922 درسته سابقه نداشتمتازه روز آزمون بکلی ناامید شدم چون اکثریت متاهل بودن و امتیاز متأهلی هم داشتن و من ... دقیقا من استرس اینو هم دارم چون جدا شدم امتیاز که نمیگیرم هیچ میترسم امتیاز منفی بگیرم هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
آقامعلم403 عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 356 دقیقا من استرس اینو هم دارم چون جدا شدم امتیاز که نمیگیرم هیچ میترسم امتیاز منفی بگیرم نه دیگه امتیاز منفی نداره که معاون پرورشی