0همنفسم0 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 909 عنوان کیا امسال آزمون استخدامی آموزگاری قبول شدن 🤩🤩🤩 1100 بازدید | 121 پست هر کی امسال قبول شده ممنون میشم جوابمو بدهآیا شما سابقه تدریس داشتید ؟ آیا سابقه ی تدریس خییییلی تاثیر داره ؟ بدون سابقه ی تدریس کسی رو قبول نمیکنن ؟؟؟چه مدرک های دیگه داشتید که قبول شدید ؟ هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول دیروز | 20:43 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27443 من امتحان دادم ولی متاسفانه اینقدر سهمیه دار بودن که به من نرسید با اینکه امتیازم ۴۵۰ شدبله خیلی تاثیر داره امسال من شنیدم ۹۵ درصد فقط از اونایی که سهمیه و سابقه تدریس داشتن گرفتن در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
آزادرهایی عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 4883 عزیزم من قبولی چند سال پیشمولی امسال به یکی از اقواممون راهنمایی کردم قبول شد سابقه هم نداشتموثره ولی نه در حدی که آدم ناامید شه
آقامعلم403 عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 352 من پارسال پرورشی قبول شدمهیچ سهمیه ای هم نداشتم تک ظرفیت قبول شدماولویت با اراده و خوندن خودتونه معاون پرورشی
0همنفسم0 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 909 من امتحان دادم ولی متاسفانه اینقدر سهمیه دار بودن که به من نرسید با اینکه امتیازم ۴۵۰ شدبله خیلی تاث ... الان منکه اصلا سابقه تدریس ندارم سال دیگه شرکت نکنم ؟ 😕کتبی رو قبول شدی ؟ هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
دخترشگفتانگیز۷۰ عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 384 من پارسال پرورشی قبول شدمهیچ سهمیه ای هم نداشتم تک ظرفیت قبول شدماولویت با اراده و خوندن خودتونه مردا رو راحت قبول میکنن طرف یک ماهم نخوند دیدم قبول شد از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش
دخترشگفتانگیز۷۰ عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 384 عزیزم من قبولی چند سال پیشمولی امسال به یکی از اقواممون راهنمایی کردم قبول شد سابقه هم نداشتموثره ول ... چه راهنمایی کردی لطفا اینجا ما رو راهنمایی کنید از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27443 الان منکه اصلا سابقه تدریس ندارم سال دیگه شرکت نکنم ؟ 😕کتبی رو قبول شدی ؟ شرکت کن ضرر که ندارهنه کتبی هم قبول نشدم تو کتبی هم سهمیه اعمال میشه واسه معلما در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
آقامعلم403 عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 352 مردا رو راحت قبول میکنن طرف یک ماهم نخوند دیدم قبول شد برای همه صدق نمیکنهشهر ما کوچیکه شغلی نداره برا آزمونا خیلیا صف کشیدن معاون پرورشی
0همنفسم0 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 909 فقط باید بخونی همین یعنی کسی که خیلی خونده باشه اگه نمره اش از اونی که سابقه داره بیشتر بشه ممکنه قبوبش کنن یا بازم سابقه تدریس مهم تره ؟ هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
0همنفسم0 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 909 برای همه صدق نمیکنهشهر ما کوچیکه شغلی نداره برا آزمونا خیلیا صف کشیدن ولی فکر میکنم پرورشی رقابتش از آموزگاری کمتره هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
0همنفسم0 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 909 شرکت کن ضرر که ندارهنه کتبی هم قبول نشدم تو کتبی هم سهمیه اعمال میشه واسه معلما آخه اصلا سابقه تدریس ندارم یعنی کسی بوده اینطوری قبول شه ؟ رشتم آموزش ابتداییه هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
parmiiis عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 4013 یعنی کسی که خیلی خونده باشه اگه نمره اش از اونی که سابقه داره بیشتر بشه ممکنه قبوبش کنن یا بازم سابق ... دختر دایی من اصلا سابقه نداشت فقط خوند اااا خیلی خوند قبول شد
آقامعلم403 عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 352 یعنی کسی که خیلی خونده باشه اگه نمره اش از اونی که سابقه داره بیشتر بشه ممکنه قبوبش کنن یا بازم سابق ... به نمره ای که میاری ضریب میدن یعنی کتبی بالاتر مساویه با قبولی معاون پرورشی