2777
2789
عنوان

کیا امسال آزمون استخدامی آموزگاری قبول شدن 🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1513 بازدید | 154 پست
بهم بگید کی ثبت نامش هست و چیا باید خوند و چقد باید خوند

احتمالا بهمن یا اسفند آزمون باشه ممکنه هم بیفته سال بعد اما قطعا ازمون هست

منابع رو بزارید دفترچه آزمون بیاد تا مشخص بشه ، اما اگه اهل ریسک هستید میتونید منابع امسالی رو بخونید 

ساعت مطالعه هم بستگی به توانایی ، سرعت مطالعه و اطلاعات قبلی شما داره

معاون پرورشی

شهرای تک ظرفیتی فرق داره ؟ سال آخر دانشگامه یعنی تو این سه سال یکسالش رو هم مهدکودک نرفتم که سابقه ح ...

الان اکثرا تک ظرفیتی هستند 

خانومی امسال با نمره خام ۵۸۶ کتبی رد شد چون رقیب یتبقه داشت و شد ۶۲۰ یعنی خامش ۴۰۰ بوده

امسال ازاینا زیاد دیدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اکثرا تک ظرفیتی هستند خانومی امسال با نمره خام ۵۸۶ کتبی رد شد چون رقیب یتبقه داشت و شد ۶۲۰ یعنی ...

چند سال سابقه باید باشه که نمره رو بالا ببره ؟ 

مثلا یکسال رفتن به مهدکودک کفایت میکنه ؟ 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

الان اکثرا تک ظرفیتی هستند خانومی امسال با نمره خام ۵۸۶ کتبی رد شد چون رقیب یتبقه داشت و شد ۶۲۰ یعنی ...

و اینکه میگن باید بیمه ی همون مهد یا مدرسه باشیم چیه ، یعنی اگه بیمه نکنن سابقه لحاظ نمیشه ؟ 

سابقه توی مصاحبه هم تاثیر داره یا فقط نمره کتبی رو بالا میبره ؟

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

احتمالا بهمن یا اسفند آزمون باشه ممکنه هم بیفته سال بعد اما قطعا ازمون هستمنابع رو بزارید دفترچه آزم ...

چی میگی واسه خودت آزمون بهمن یا اسفند باشه 

آزمون سال بعده

الان چون خودت قبول شدی میخوای به بقیه استرس بدی ؟

خجالت بکشید بابا 

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

چی میگی واسه خودت آزمون بهمن یا اسفند باشه آزمون سال بعدهالان چون خودت قبول شدی میخوای به بقیه استرس ...

الان درگیر آزمون سرایداری هستن تا این ازمون جمع بشه ، مجوز آزمون بعدی گرفته بشه چندماهی زمان لازمه 

این نظر من بود و حرف من وحی منزل نیست

معاون پرورشی

الان درگیر آزمون سرایداری هستن تا این ازمون جمع بشه ، مجوز آزمون بعدی گرفته بشه چندماهی زمان لازمه ا ...

خب دقیقا سر همین میگم ازمون بعدی سال جدیده

خودت فهمیدی کلا نظرت چیه ک به من میگی مهندس

خب دقیقا سر همین میگم ازمون بعدی سال جدیدهخودت فهمیدی کلا نظرت چیه ک به من میگی مهندس

منظورم از احتمالا این بود بهمن و اسفند فراخوان بدن و دفترچه منتشر کنن به آزمونش که نمیرسند 

احتمالا من بد بیان کردم و شما اشتباه متوجه شدید 

معاون پرورشی

منظورم از احتمالا این بود بهمن و اسفند فراخوان بدن و دفترچه منتشر کنن به آزمونش که نمیرسند احتمالا م ...

آزمون دبیری ک احتمالا خرداده

من دوساله رشتم اضاف شده امسال اومده بود دبیری ولی امتحان ندادم

سال بعدم هست بنظرت رشته من تو دییری

چون بالاخره وقتی ۲ ساله دارن اضاف میکنن 

برای رشته ها کارگروه تشکیل میدن همه چیز بستگی به تشخیص اون کار گروه داره ولی خب رشته تون مرتبط باشه ...

مرتبط بوده ک گذاشتن مطالعات اجتماعی