2777
2789
عنوان

خانواده همسر

388 بازدید | 25 پست

سلام دوستان شب بخیر

من تو تاپیکای قبلیم گفته بودم که خانواده همسرم یه شهر دیگه ان و ۵ ساعت راهه تا اونجا 

من الان ۵  باردارم 

قبل بارداریم تقریبا ماهی یک بار میرفتیم به مادر و خواهراش و برادراش سر میزدیم اونا سالی یک بارم نمیان

الان که باردارم یک ماه و نیمه نرفتیم و حقیقتش دیگه برام کمی سخته سنگین شدم و شبا هم فقط خونه خودمون میتونم بخوابم و همسرم کاملا درکم میکنه

این هفته با این که کمی جفتم‌پایینه به همسرم گفتم بیا با احتیاط بریم یه سر بزنیم و برگردیم چون من دیگه از ماه ششم جایی نمیتونم بیام همسرم انگار به دلش نبود گفت حالا ببینیم چی میشه

در صورتی که قبل‌بارداریم به خاطر من که راه دور کلا سختمه ماهی یک بار میرفتیم به خودش بود تند تند میگفت بریم حتی یه وقتایی مثلا مجبورا زودتر از ماه میرفتیم و من اعتراض میکردیم بحثم میکردیم

حالا احساس میکنم کمی از خانوادش دلگیره که حتی تو شرایط بارداری من بهمون یه سر نمیزنن و توقع دارن ما همچنان بریم و هر بار زنگ میزنیم میگن بیاین کی میاین و این حرفا

به نظر شما هم همینه دلگیره از خانوادش؟ بیشتر از یک ساله نیومدن خونمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم تا وقتی بچه نداشتیم سالی یکبار هم به زور میومدن 

عید ها و تعطیلی ها که اصلا

ولی الان به خاطر بچه ها هفته درمیون اومدنشون قضا نمیشه 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

مراعات تورو میکنه ب فکر بچشه ک ی وقت خدای نکرده چیزی نشه

آخه حتی بهش گفتم میخوای خودت برو یه سر بزن هم قبول نکرد چون شده گاهی بمونم پیش مامانم اینا و خودش تنها بره البته خیلی کم سالی یکی دو بار تنها میره

حس میکنم ذوق رفتن رو نداره قبلا تو رفتاراش دلتنگیش معلوم بود الان نه 

ما هم تا وقتی بچه نداشتیم سالی یکبار هم به زور میومدن عید ها و تعطیلی ها که اصلاولی الان به خاطر بچه ...

خانواده شوهر من یه اخلاقایی دارن خودشون به وضوح میگن راهمون دوره سختمونه و فلان خیلی مهمون نوازن ولی خودشون دوست ندارن پاشونو از شهرشون بیرون بذارن 

نمیدونم چی بگم

خانواده شوهر من یه اخلاقایی دارن خودشون به وضوح میگن راهمون دوره سختمونه و فلان خیلی مهمون نوازن ولی ...

ماشالله چ شانسی داری

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم اصرار نکن. خودش بهتر میدونه. خانواده شوهر همینن. الان که تو بارداری یه سر بهت نمیزنن حالتو بپرسن حالا زایمان کنی بخاطر بچه همش میان. حیف که نمیشه هر حرفی رو زد 😏

ب شوهرتم زنگ میزنن

اره 

همین دیشب زنگ زدن که پنجشنبه یه مهمونی فامیلی دورهمی داریم نمیاین؟ شوهرم گفت برناممون هنوز مشخص نیست

نمیگه هم به خاطر زنم نمیایم که اذیته هر سری میگن بهش که بیاین میگه ببینیم چطور میشه

خانواده شوهر من یه اخلاقایی دارن خودشون به وضوح میگن راهمون دوره سختمونه و فلان خیلی مهمون نوازن ولی ...

عین خانواده همسر من

ما هم از هم دوریم در حد یکی دوساعت

ولی بعد بچه احتمالا رفتارشون عوض بشه

ولی قدر این دورانو بدون😂😩

چون من الان هفته در میون گاهی هر هفته میان شب هم میمونن. یعنی 4 وعده با صبحانه اینجان و من با بچه کوچیک کلافه و خسته از مهمون دوروزه.

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام